Sari la conținut

Honda cbr600rr

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Honda cbr600rr

  1. Salut Cum ai rezolvat problema ? fix așa am pățit și eu !
  2. Salutare! Mă poate ajuta cineva cu problema din acest video ? Mulțumesc ! VID20230717155623.mp4
  3. Asta urmează sa verific,sa o pun pe direct ca sa văd dacă se aude
  4. Salutare am tot citit pe aici și nu găsesc soluția! astzazi am ieșit cu cbr ul meu de 600rr 2006..toate bune și frumoase pana am oprit sa fumez o tigare ,iar când sa pornesc nu se mai aude pompa ! am verificat releu,siguranțe ,senzorul de înclinare..nu i dau de cap aveti vreo idee ,un sfat ?
  5. Tot Caut de vreo 3-4 zile și nu găsesc unde i problema Apreciez !!!
  6. Salutare ! Am un cbr600rr din 2006 și nu i dau de cap cu indicatorul de benzina din bord ,ideea este ca îmi arată mereu full pe bord ,chiar dacă rezervorul este gol..Menționez faptul ca am verificat plutitorul din rezervor și scoate valorile care trebuie !
  7. Salutare ! de curând am achiziționat o Honda cbr 600rr din 2006 și îmi arată mereu in bord rezervorul ful, a întâmpinat cineva aceasta problema ?
  8. Ai avut dreptate ..fostul proprietar a schimbat cărbunii și nu a stiut sa ii cositoreasca la loc și i a legat cu Liță de cupru :))
  9. Nu am încercat ,după ce încing motocicleta in oraș,o opresc ,apoi dau la automat și nu mai învârte cum trebuie …o las 30 min sa se răcească și pornește “la sfert” daca era bateria nu cred ca mai pornea deloc
  10. Buna ziua ! detin o Honda cbr 600rr din 2006 ,iar după ce merg cu ea și se încălzește nu mai pornește pana nu se răcește .dau la automat când este încălzită și nu are putere sa învârta motorul..ca și când ar muri bateria ,iar bordul “pâlpâie”..a mai întâlnit cineva aceasta problema ?
×
×
  • Creează nouă...