Sari la conținut

Toni12

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Toni12's Achievements

  1. Toni12

    Intrebare kilometraj

    Nu e al meu cel din poza. Al meu are 43.000 Și la 125cm² e ceva :))
  2. Salut ! Nu știu dacă odometrul este în mile sau km. Ma poate ajuta cineva ?
  3. mersi de sfat, oricum e ca si schimbata are cineva habar unde in legislatie o sa gasesc articolul care ii demonstreaza ca el e de vina ? este un vecin si a trecut o saptamana de la accident (adica nu mai pot merge la politie) si vreau sa ii arat ca el este de vina chiar daca el zice ca nu o vedea in oglinzi
  4. Am crezut ca dacă o sa scriu aici o sa ma și ajutați nu doar sa dați cu hate, dar nu v ați gândit ca e un motor de 125 cu care nu mergi mai tare de 80km/h și nici nu v ați gândit ca poate aștept sa vina cauciucul și sa fac și service ul la furci. 0 ajutor pt incepatori. Mulțumesc oricum celor care au răspuns întrebării puse.
  5. Salut ! Sunt motociclist incepator și de curând mi a fost avariata motocicleta. Era parcata pe trotuar în spatele unei mașini, parcata pe trotuar și ea, la mai puțin de 1 m. Șoferul a vrut sa plece și a dat cu spatele și mi a julit destul de tare apărătoarea din fata. Era noapte, am fost pe aproape, ma cunoșteam cu el, se și grăbea sa plece, am zis ca o sa ne auzim zilele ce vor urma. Acum nu știu cine e de vina exact. Eu ca am parcat acolo? El ca a dat cu spatele și poate nu a văzut o? Amandoi ? Dacă ma puteți ajuta cu un răspuns as aprecia mult. Va mulțumesc!
×
×
  • Creează nouă...