Sari la conținut

shark04

INACTIV
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de shark04

  1. Incet, incet ne adunam :crack: ,dar sa nu imi spuneti voi ca exista motociclist care sa nu aiba MACAR 1 poza cu motorul lui :hug: , asa ca va rog...din poza nu vi le fura nimeni :wave:

    al meu e din 2001 .l-am luat anu trecut din italia si am venit pe el. e primul motor pe care il am si pe care l-am condus(in afara de cel de scoala). am mers pe el vreo 40 de km prin oras ,pana m-am acomodat si apoi l-am adus in tara.

    post-11052-1173528212_thumb.jpg

  2. ciao

    nu stiu ce sa fac am A1 din 2005 si o aprilia rs 125 delimitata si acuma ma bate gandu sa imi iau un gsx r600 ce zicetzi? gresesc la alegerea asta? sfatuitzima pls cei care au gsx sau cei care stiu

    msmsms

    asfalt uscat!!!!

    important de stiut, cred eu, ca e sa-ti sti limita . cele mai multe si mai grave accidente sunt la clasa de 600.primul meu motor e un gsx r 600 din 2001. si m-a pus o data in cap . sunt totusi motoare puternice.

  3. fratilor e bine, da eu am facut altfel : eu am luat motoru pe numele unei rude din italia , i-am facut asigurare pe 3luni acolo, am facut la notar o procura cum ca pot sa-l folosesc si chiar sa vand moto in numele persoanei respective si am venit cu el in tara . problema e alta acum : cum fac sa-l inmatriculez daca vreau .am actele motorului,asigurarea (care a si expirat intre timp) si procura.trebuie sa ies cu el din tara si sa-l trec iar prin vama ?

  4. colante pt. gsx r600/2001 ; modelul cu telefonica ,suzukisi michelin??????cat ma costa in cat timp le puteti face?

     

    SERVICII COMPLETE DE REPART , VOPSIT SI STIKARIT CARENE

    REALIZAM CAREN DE FIBRA DE STICLA SI IN CURAND SI DE CARBON

    MODIFICAT CARENE ORIGINALE CU KITURI SPORT

    SISTEME DE ESAPAMENT

    INSTALAT STOPURI CU LEDURI

     

    MOTOARE PREPARATE DE NOI

    INSCRIPTIONARI AUTOCOLANT PT MOTOARE

     

    INSCRIPTIONARI REFLECTORIZANTE

     

    BUGSPOILERE PT NAKEDURI SI ARIPI LATERALE RADIATOR

    CB URI , , SV , ZR , Z, GSF , GSX, FZ , BANDIT , XJR

    am inteles ca sunteti din bv. ? corect ? m-ar interesa niste colante pentru un suzuki gsx-r600/2001 modelul inscriptionat cu-telefonica ,suzuki si michelin.cat m-ar costa (cat costa de obicei colante pt. carene,aripa fata sicarena sa) si in cat timp le-as putea avea din momentul comenzii.eu sunt din arges. numai de bine! smile.gif smile.gif

  5. am inteles ca sunteti din bv. ? corect ? m-ar interesa niste colante pentru un suzuki gsx-r600/2001 modelul inscriptionat cu-telefonica ,suzuki si michelin.cat m-ar costa (cat costa de obicei colante pt. carene,aripa fata sicarena sa) si in cat timp le-as putea avea din momentul comenzii.eu sunt din arges. numai de bine! :angry: :ok:

×
×
  • Creează nouă...