Sari la conținut

shark04

INACTIV
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de shark04

  1. shark04

    Poze Moto Argeseni

    my moto is the star not me
  2. intra pe youtube si gasesti o groaza
  3. al meu e din 2001 .l-am luat anu trecut din italia si am venit pe el. e primul motor pe care il am si pe care l-am condus(in afara de cel de scoala). am mers pe el vreo 40 de km prin oras ,pana m-am acomodat si apoi l-am adus in tara.
  4. important de stiut, cred eu, ca e sa-ti sti limita . cele mai multe si mai grave accidente sunt la clasa de 600.primul meu motor e un gsx r 600 din 2001. si m-a pus o data in cap . sunt totusi motoare puternice.
  5. fratilor e bine, da eu am facut altfel : eu am luat motoru pe numele unei rude din italia , i-am facut asigurare pe 3luni acolo, am facut la notar o procura cum ca pot sa-l folosesc si chiar sa vand moto in numele persoanei respective si am venit cu el in tara . problema e alta acum : cum fac sa-l inmatriculez daca vreau .am actele motorului,asigurarea (care a si expirat intre timp) si procura.trebuie sa ies cu el din tara si sa-l trec iar prin vama ?
  6. colante pt. gsx r600/2001 ; modelul cu telefonica ,suzukisi michelin??????cat ma costa in cat timp le puteti face? am inteles ca sunteti din bv. ? corect ? m-ar interesa niste colante pentru un suzuki gsx-r600/2001 modelul inscriptionat cu-telefonica ,suzuki si michelin.cat m-ar costa (cat costa de obicei colante pt. carene,aripa fata sicarena sa) si in cat timp le-as putea avea din momentul comenzii.eu sunt din arges. numai de bine! smile.gif smile.gif
  7. chiar nimeni nu se pricepe la asa ceva????
  8. am inteles ca sunteti din bv. ? corect ? m-ar interesa niste colante pentru un suzuki gsx-r600/2001 modelul inscriptionat cu-telefonica ,suzuki si michelin.cat m-ar costa (cat costa de obicei colante pt. carene,aripa fata sicarena sa) si in cat timp le-as putea avea din momentul comenzii.eu sunt din arges. numai de bine!
  9. repara ?am cazut cu motoru si i-am indoit teava de la evacuare(pana in toba) iar toba estelovita si ea fara gauri in ea, dar se auzea diferit cand am plecat cu ea.ma puteti ajuta?cat ar costa?
  10. cum trebuie intretinuta pe timpul iernii pt. ca mai apoi in primavara sa pot iesi cu ea in stare buna ? am un garaj , dar nu este incalzit.
×
×
  • Creează nouă...