Sari la conținut

Vmionut2018

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vmionut2018

  1. Asta trebuie sa scrie pe certificatul se omologare de la producător
  2. Eu am rezolvat problema. Vanzatorul va lua retur toba, va restitui banii fostului proprietar și eu la rândul meu va trebui sa imi cumpăr alta toba de evacuare care sa aibă omologare de la producător pt modelul meu de scuter. E o situație ciudata.
  3. Când am cumpărat scuterul avea toba asta fostul proprietar mi-a dat un teanc de facturi cu revizii și ce a fost schimbat printre care și factura de la toba asta e povestea Toba este cumpărată din Ro după factura, de fostul proprietar. Anul trecut in Noiembrie înainte cu o săptămâna sa îl cumpăr eu fostul proprietar a făcut ITP deoarece îl urma sa ii expire, aia de la itp a dat-o cu OK. Însă eu am dat de certificat de omologare european pe care nu scrie ca este si pt modelul C416. Eu am dat mail la producător pt certificat european de omologare, cu speranța ca poate ma pot ajuta cei de acolo cu un act adițional. Acum doamne’ ajuta sa îmi răspundă da mail italieni.
  4. Am factura de la fostul proprietar și da mam exprimat greșit, nu ma contrazic
  5. Sa modific foaia nici nu ma gândesc. Am luat legatura magazinul de la care am achiziționat toba și au zis ca rezolva ei dar asta in câteva zile și am dat mail și la producator in Italia pt a-mi oferi un document care sa ateste ca este omologat pentru scuterul meu ( mai exact pt modelul C461 gilera ) înainte sa achiziționez am întrebat dacă este omologat pt C461 și răspunsul a fost “da dom-le stai liniștit ca este, nu vindem fără certificat de omologare, poți sa mergi liniștit”. acum aștept sa vedem ce se poate rezolva și va țin la curent. Oricum sfaturi și îndrumari sunt bine venite.
  6. Motoreta este cumpărată din România are carte are tot
  7. Pai dacă drujba aia mi-a plăcut și din păcate așa am cumparat-o cu toba “sport” ca teoretic și practic este făcută pentru strada nu pentru competiții (giannelli rekord)
  8. Va salut, eu am un scuter Gilera runner sp 50 pe care l-am cumpărat anul trecut in Noiembrie 2022 și a venit cu toba giannelli rekord care din nefericire nu are omologare pt modelul C46 versiunea 1. Toba e omologata mai puțin pt scuterul meu. poate ma ajutați sa înțeles sau o îndrumare un sfat. multumesc
×
×
  • Creează nouă...