Sari la conținut

enduromecanic

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de enduromecanic

  1. Tocmai de aceea , am nevoie de informatii despre motocicleta inainte. Nu fac chiar orice lucrare oriunde.
  2. Salut , pentru filtrul de aer estimez 2 ore , nu imi place sa ma grabesc, nu sunt mecanic de curse , imi place sa fac treaba bine. Pret inlocuire filtru aer 60 lei. Din pacate ulei si filtru de ulei nu schimb. Recomand asa ceva sa fie facut in service din motive de curatenie si protejarea mediului. Salut, pot face operatiunea pentru 140 lei. Estimare schimb bujii 3 ore deoarece sunt multe de demontat, 4 bujii , 2 pe fiecare cilindru , ascunse bine sub rezervor , carene , capace cromate si alte ornamente care trebuie sa ramana asa cum au fost ele si sa nu se intample ce asa cum a spus si @Speedy.K Nu isi doreste nimeni ornamente zgariate , etc. Graba strica treaba si e periculoasa la buzunar.
  3. @Speedy.K eu doar fac lucrarea, nu comand piese, consumabile, etc. Te duci singur la un magazin de piese moto sau online si iti iei piesele / consumabilele corespunzatoare tipului tau de motocicleta. Daca ei iti dau Bunica in bidon de Motul, e cam problema lor ca vand uleiuri contrafacute (desi cred ca asa ceva nu se face in Romania sper… ) Eu lucrez dupa manualul de service al vehiculului, am o diploma de mecanic dar nu reprezinta nimic diploma, in rest nu ma poate recomanda nimeni din Romania ca nu am lucrat in tara. @Lucian_M ma uit in manualul de service si aflu exact ce presupune schimbul de bujii . preturile sunt orientative , ca sa iti faci asa o idee , stii genul , superoferta de la 49.99 imi scrii ce ai nevoie si aflii exact pretul pentru motocicleta ta daca ma apuc acum sa fac o lista de preturi pentru fiecare tip de motocicleta e prea complex, lista lunga .
  4. @Kristian K Multumesc pentru informatii , voi corecta imediat anuntul . Multumesc !
  5. Mecanic motociclete privat (Sabin) Ofer serviciu de Intretinere si Service Motocicleta acasa la client in Bucuresti si Judetul Ilfov * Verificare stare generala * Mici Reparatii * Operatiuni de service mici care nu implica durata lunga de executie - Puteti sa imi scrieti un mesaj cu ce lucrare doriti la motocicleta si va trimit oferta. Nu uitati sa specificati marca, modelul si anul de fabricatie al motocicletei. PRETURI ORIENTATIVE *Verificare generala motocicleta (scurgeri ulei, functionare semnale, stare cauciucuri, etc.) >Acest serviciu este destinat celor care vor sa isi achizitioneze o motocicleta si nu au cunostinte tehnice. Pret incepand de la 70 Lei *Schimbare filtru de aer Pret incepand de la 35 Lei *Schimbare bujii Pret incepand de la 10 Lei *Curatare, reglare si gresare lant Pret incepand de la 40 Lei *Nu fac schimb de ulei si filtru de ulei, va multumesc pentru intelegere! Nu ezitati sa ma contactati si pe Whats App +40 (Va pot da numarul meu de telefon pe mesaj privat)
  6. Ofer serviciu de Intretinere si Service Motocicleta acasa la client in Bucuresti si Judetul Ilfov
    * Verificare stare generala
    * Schimbat Placute Frana
    * Inlocuit lichid frana
    * Mici Reparatii

    ### PRETURI ORIENTATIVE ###

    *Verificare generala motocicleta (Scurgeri ulei, functionare semnale, stare cauciucuri, etc )
    - 70 Lei

    *Schimbare placute de frana
    - 25 Lei / etrier

    *Schimbare lichid de frana si aerisire (Lichidul de frana este inclus)
    - 35 Lei / etrier

    *Schimbare filtru de aer
    - 35-70 Lei

    *Schimbare bujii
    - 10-70 Lei

    *Curatare, reglare si gresare lant
    - 40 Lei

×
×
  • Creează nouă...