Sari la conținut

CataFlo

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CataFlo

  1. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Salutare, revin cu prima impresie dupa 200km cu CB500F si prima tura pana la munca si inapoi pe centura: foarte manevrabila la viteza mica, am prins foarte aglomerata centura, trecut cu brio de prima filtrare a traficului (maxim cu 20 la ora), consum excelent 3,5 % , la peste 100km la ora te bate vantu bine , probabil si chestie de obisnuinta. Usoara si foarte iertatoare, am bruscat-o de cateva ori si m-a iertat. Franeaza excelent, am avut doua situatii cand am fost nevoit sa fac franare brusca si se comporta f bine, probabil ajuta si abs. Sunt multumit cu alegerea facuta???! Mai mult decat multumit, cred ca voi invata multe cu acest motor si intentionez sa fac la vara un curs de perfectionare. Numai bine si inca odata multumiri pentru sfaturi si ganduri.
  2. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Multumesc, da intradevar mare noroc plus ca e modelul cu doua discuri si cu furca showa A fost sa fie a mea Miltumesc pentru sfaturi, m-au ajutat pana la urma si cred ca am facut alegerea potrivita. Multumesc.
  3. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Salutare domnilor, dupa zicala “Cine cauta gaseste” pun aici poze cu mobra mea hihihi sunt bucuros. Sansa sau norocul a facut sa o gasesc la un pret foarte bun cu garantie 3 ani si doar 34km in bord, tot de la un incepator. Astept parerile voastre 5 mii euro
  4. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Una este rezervata de mine
  5. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Salutare din nou, mister deslusit, sunat la ANAF, sunt cumulative, in concluzie nr de km nu trebuie trecut in contactul de vanzare, se scot numere rosii, se face nr de km pana peste 6 mii, abia apoi pot merge la RAR.
  6. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Va salut oameni buni. Pana la urma cred ca am gasit-o pe alesa, o tradez pe chinezoiaca cu o japoneza. https://www.olx.ro/d/oferta/vand-yamaha-mt07-abs-a2-2020-5599km-35kw-IDgX2yb.html. M-am inteles la 5500 adusa acasa. O parere si de la voi nu ar strica. Va multumesc
  7. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Am gasit acest anunt https://www.olx.ro/d/oferta/yamaha-mt-07-2016-IDgE0Gv.html. Se preteaza ?
  8. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Bun, imi place cum a decurs acest topic cu bune cu rele, cu o mare doza de indecizie din partea mea, cu pareri impartite , cu chinezoaice ( putina ironie, cand am luat Accordu am primit numai recomandari de volkswagen, de poate este prima optiune in general, apoi toti ca vezi doamne ce masina fiabila e Accordu bla bla bla) Treaba nu sta chiar asa, toate au cate o buba doua trei, chiar si in cazul motoarelor. Cred ca nu am intentat chiar corect acest topic, cred ca ideal ar fi fost sa spun ce ma atrage pe mine ca model/brand de motocicleta. Bun si cum niciodata nu este prea tarziu, cu riscu de a ma injura lumea pe aici ca si-au racit gura sau si-au irosit timpul cu mine, am sa trec modelele care imi fac cu ochiul: MT 07 ( cu limitare), Honda CBR500R si F, si Zontes GK 350. Nu ma vad sincer deloc pe un KTM, Versys, CBX, genu asta de ADV, chiar daca din ce am vazut astazi au o pozitie mai neutra/comoda. Ma înclin domnilor pentru sprijinul vostru. Vizavi de adversitatea unora fata de modelul Zontes , o inteleg, e normal este un no-name pana la urma.
  9. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Salutare. Pot sa-mi permit sa va mai intreb legat de un model. Sa zic ca am gasit o alternativa la Cb500x! Tot de la Zontes un soi de sport tourer Astazi m-am urcat pe un Cb500x din 2013 iar pozitia e super comoda , mult mai comoda ca la naked, îmi place ….. Am vrut sa fac o progrqmare pt test drive la Zontes , numai ca nu au modelele in showroom momentan. Multumesc
  10. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Din ce am mai cautat gama 300-400cc este larga. Ar fi de luat in calcul si in MT03 sau KTM DUKE 390? Despre Ktm am auzi ca stau prin service mult, despre Yamaha numai de bine.
  11. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Buna seara. Sunt constient ca la un moment dat ma voi aduna dup jos, vorba aceea motociclisti care au cazut si motociclisti care vor cadea. Revenind la marea dilema, astazi am hotarat sa ma implic intr-un proiect si va trebui sa retrag cel putin o mie din suma alocata pentru motor. Ma ajuta foarte mult sfaturile/parerile voastre. Scot latura sincera din mine si va spun ca inca de la inceput decand am luat A -ul l-am urmarit pe MotoJitsu un vlogger american destul de smart tipul(instructor moto acum) si el recomanda 300cc la inceput de drum in lumea moto si ma-m fixat pe asta Sunt sigur ca va fi suficient un 30-40hp pentru inceput, plus ca vine cu indicator de treapta , hand guards, consum decent , far led , crash bar, roti spitate . Cred ca este un compromis bun pentru suma de 3800 euro prin rabla. Voi ce credeti?
  12. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Multumesc pentru sfaturile tale. Pana acum am incercat o honda CBR500R, cam cel mai frumos model din segmentul de 500cc, nu am apucat sa imi fac o parere clara, pozitia pe ea nu este cu ce sunt obisnuit de la scoala, in schim mi-a placut cum schimba si faptul ca are o acceleratie mai liniara decat Mt07 (limitat A2) care este mai puternica si tinde sa se ridice chiar si in a doua, cat despre pozitie pot spune ca m-am simtit putin inghesuit, cred ca cum ai spus si tu din cauza inaltimii mele. Voi programa un test drive pentru CB 500 X pentru inceput. O zi placuta sa ai.
  13. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Va multumesc frumos tuturor, am sa pun in balanta tot ce ati scis aici, pana in acest moment am testat putin ce este drept Cbr500 si yamaha MT07 limitata A2. Daca mai sunt oameni dornici sa-mi impartaseasca din experienta lor, va rog !
  14. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Multumesc de sfat. Voi arunca o privire. Despre Zontes GK 350 o parere?
  15. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Chiar te rog, cand am hotarat sa scriu aici mi-am asumat tot ce va veni si de bine si de rau, vreau doar sa primesc cat mai multe sfaturi care sunt bine venite .
  16. CataFlo

    Alegere Motocicleta

    Multumesc pentru opinia ta sincera, ce am scris referitor la plictisit este doar faptul ca am intrebat si eu in stanga si in dreapta despre cilindree, toti cei intrebati au spus ca ma voi plictisi de 500cc f repede si ca voi vrea altceva peste 6luni si ca voi vinde f greu acea motocicleta.Eu personal ma vad mai repede pe un 350cc , cred ca imi este suficient pentru ce vreau sa fac cu ea. Iti multumesc pentru ca imi comfirmi ceea ce simt si cred si eu.
  17. Va salut doamnelor si domnilor! Incep prin a va oferii cateva detalii despre mine : 1,80 m inaltime, 72-75kg greutate, varsta 38 in curand ,posesor permis categoria B din 2011 si proaspat detinator de categoria A de la sfarsitul anului 2022. Sunt aici pentru a va cere sprijinul si apelez la experienta voastra pentru o indrumare in alegerea primei motociclete. Dezvolt putin mai mult: intentionez, cel putin acum, sa folosesc motocicleta in proportie de 90% pentru deplasarea la munca si poate pe parcurs cand voi mai capata experienta sa mai fac o iesire in wekkend de maxim 200km. Traseul pana la munca este de 50km dus intors, mai exact Bragadiru-Mogosoaia, avand la dispozitie centura sau prin oras. Sunt atras in general de motoarele naked, dar nu imi displac nici carenatele/semicarenatele. Ca modele spre care inclin ar fi Naked: Yamaha MT 07 Honda CB650F-model 2016, Honda CB500Fsi imi mai place foarte mult(dpdv pret) ZONTES GK 350. Carenate : Honda CB500R -o frumusete de care probabil ma voi plictisi foarte repede din pinct de vedere specificatii. Caut sa spun asa pretul si motocicleta corecta. Buget 5-6 mii Euro. Detin deja echipament full:casca, geaca piele cu protectii, manusi , blugi moto cu protectii si ghete. Astept cu drag parerile voastre. Pun si cateva poze, poate ajuta la ceva
×
×
  • Creează nouă...