Sari la conținut

Thatsmewow

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Thatsmewow

  1. Salutare, Nu sunt în România,și nu am timp să mă ocup de el,de accea am căutat un mecanic care să se ocupe de el până vin eu,totuși motorul a fost la 3 " mecanici " pe care i-am găsit de prin recomandările altora. Fiecare dintre ei mi-au dat alt verdict la final. Trebuie schimbat ambreiaj,service-ul,ceva probleme pe la scânteie ( Unul a zis fișă,altul bobină și celălalt a zis de niște fire ). Și de asta am căutat un Service care îl face odată,dar îl face bine. Nu să schimb 10 lucruri doar ca să fie cu totul și cu totul altceva. Dar din păcate nu am găsit în zona noastră.
  2. Eu sunt mecanic auto,dar l-am transformat într-un hobby doar pentru Familie/Prieteni/ sau colegi,și am destulă experiență,dar sunt unele lucruri la care îmi trebuie "scule" anumite,cum este și la unele motociclete. Dar nu aș lucra în domeniul moto,sau să înfințez o firmă în domeniul accesta fără ca să știu nimic,de aceea este doar o întrebare cum că "dacă ar fi" și ce factori trebuie să iau în considerare. Și nu cred că trebuie să vi neapărat la service să-ți schimbi un lanț,ulei,sau să-ți setezi suspensia,etc. Cred că te-ar putea ajuta mai mult pe chestii mult mai complicate (de aceea ar fi nevoie de cineva care știe ce face),sau te-ar putea ajuta cu piese,sau sfaturi în caz că te-ai blocat la jumătate cu motorul desfăcut,manuale,etc. Sau ar putea fi un depozit de piese,că am văzut că-n România sunt destule piese,dar totuși parcă nu sunt atât de "destule", și sunt unele persoane care nu găsesc ce trebuie/sau sunt mai "mofturoși" și vor ceva de "afară". (Știu că acum o se zică că " să-și cumpere de afară atunci " ) dar parcă când vezi că-ți vin peste +-2 săptămâni. Și cum a spus colegul Muretto Grundieg, faza cu fezabilitatea și cu studiul,chiar asta voiam să întreb,dacă s-ar putea face un studiu să vezi câți posibili clienți ai avea, că asta ar fi o cerință importantă, cred că asta s-ar baza pe câți locuitori sunt în zona respectivă. Mulțumesc tuturor pentru păreri !
  3. Salutare, Nu am idee dacă este ok aici în topic sau nu,dar dacă nu e,aș aprecia un mesaj înainte. Deci doresc să înființez un service moto,dacă s-ar putea cu timpul,aș aduce și motociclete de Enduro/Cross/SuperMoto, și aș dori să înființez unul pentru că nimeni nu o face profesional,nimeni nu oferă garanție și mai nimeni nu prea se ocupă de mecanică în general ( În zona Banat pe o rază de 50-90km ). În zonă sunt turiști străini,turiști din țară și localnici care au motociclete de Enduro și fac Enduro prin trasee sau zone comune de Enduro. M-ar interesa de fapt dacă ar merge acest service,pentru că eu am probleme cu motocicleta și am căutat să o repar dar nu se ocupă nimeni,sau dacă se ocupă o fac doar "Românește". Service-ul ar fi o idee foarte bună pentru mine,și mai câteva persoane cu care am vorbit, și cred că profesionalismul în acest "Biznis" ar fi cea mai bună alegere decât lucrurile făcute "Românește". Nu dețin nici un business de genul și nu am nici o idee dacă ar merge sau nu,sau de ce ar fi nevoie pentru el,de aceea postez aici pentru părerile voastre ca și posibili clienți și părerile altor service-uri.
  4. Salutare, Detin un Gas Gas EC 250 din 2005 in 2T,si am ceva probleme cu el. El porneste foarte usor,chiar si daca-l las 1 an de zile,trebuie doar sa scot bujia,o sterg putin si dau la pedala de 2-3 ori si porneste. Dar daca merg cu el pentru ceva timp 15-30 min,moare dintr-o data *sau nu mai accelereaza* si nu mai porneste,si daca porneste,porneste foarte greu ( 40-50 pedale ). Am avut odata probleme cu Bobina,s-a desfacut un surub si dupa ce l-am strans a mers ok. Nu-mi mai amintesc atat de bine,dar parca scanteia era slabuta. Oare sa fie Bobina dusa? Ma gandesc sa cumpar una originala si sa o pun. Sau sa fie Carburatorul? Are carburator Keihin,si din ce stiu,alea sunt destul de bune si nu se strica chiar asa.
×
×
  • Creează nouă...