Sari la conținut

madalincristian77

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

madalincristian77's Achievements

  1. Daca vrei sa fie ceva legal sa nu ti se faca dosar penal doar alea pana in 70kw merg limitate. Acum ca alti idioti vand cbr uri de 600 sau r6 si zic ca e limitat a2 asta e alta treaba Mersi dar vreau sa aiba si abs
  2. Da..la z650 ma gandeam sa ii cumpar șaua aia mai inalta cu 30mm Merge limitat pentru a2 ca are pana in 70kw Stiu dar conteaza sa si arate bine, nu mi au placut niciodata astea adventure )) si cum stau in ploiesti traficul nu este asa mare.
  3. Da stiu asta dar ma refer si ca confort ca am facut cateva research uri pe formuri din afara si unii care aveau peste inaltimea sau greutatea mea si ziceau ca stau mai bine pe el decat pe un zx10r. Dar erau si altii care ziceau contrariu. Ninja 400 imi depaseste bugetul si deja m am avantat cam mult ca trebuia sa fie la inceput maxim 4k dupa 4.5 si acum am zis maxim 5k ))) Da, stiu ca sunt categorii diferite dar ninja u 300 are ghidon sport-touring nici macar sport si de asta l am inclus, si mai ales ca mi place cum arata. Iar z650 am vazut ca in bugetul meu gasesc un an destul de nou si gasisem cateva modele in zona mea deja limitate. Da stiu ce spui, dar sunt fixat pe naked sau sportiv, si eu cum o sa vreau sa l folosesc daily + drumuri lungi din cand in cand cred ca s ar potrivi de minune. Si da o sa ti zic, mersi de sfat.
  4. Salut, urmeaza sa mi iau motocicleta in aceasta luna si nu pot sa ma decid ( Am categoria A2). Am 1.85 si 100kg, mai multi mi au zis ca ninja 300 s ar putea sa fie cam mic pentru mine, voi ce parere aveti? Sau daca imi puteti recomanda ceva, trebuie sa aiba neaparat ABS , buget maxim 5000.
×
×
  • Creează nouă...