Sari la conținut

Marian87

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Marian87's Achievements

  1. Nu-mi dau seama in ce stare se afla. Doar să cumpăr unul nou și să mă duc undeva sa îl montez.
  2. Mi s-a făcut un reglaj al cablului de ambreiaj, dar dimineață am plecat și din nou, când sa dau a2a, nu a vrut să schimbe. S-a comportat că și cum nu as fi tras de maneta de ambreiaj. Până la urmă am plecat cu ea și când sa schimb din nou a 2a, am observat că brațul de care este prins cablul, la baza motorului, parca nu s-a mișcat cat trebuie. Adică atunci după ce merg un pic cu ea și se încălzește, mișcarea brațului pare că este mai lunga. Sper că nu mi s-a părut. Doar că în maneta de ambreiaj nu simt vreo piedică când trag, se duce normal până atinge ghidonul.
  3. Salut, Mi s-a întâmplat de vreo câteva ori (inclusiv de dimineață), să intre foarte greu in viteza, începând cu treapta a 2a și în sus, dar și în jos, la revenire către neutru. Doar In treapta 1 nu sunt probleme. Apare la rece, iar după 20-30 de minute de mers și schimbat treptele, își revine ușor la normal. Se simte că o piedică în momentul în care incerc sa schimb și trecerea în următoarea treapta se face într-un final prin frecare metal pe metal . Schimbul de ulei a fost făcut zilele trecute, iar înainte de schimb, avea aceleași simptome. Problema pare să fie intermitentă. Vreo idee de ce ar putea fi? Mulțumesc Motocicleta este an 2018
  4. Nu vrea nimeni sa dea retur. Dar daca se întâmplă că ești nevoit să returnezi un produs, din varii motive, ce faci? Plus că e dubios. Din punct de vedere legal, ar trebui să poți face retur.
  5. Voiam sa intreb de fapt daca cineva de aici de pe forum a comandat de la ei pt că nu găsesc păreri pe nicaieri. La secțiunea "despre companie", vad că sunt aceleași detalii că la unimotors.ro. iar piesa care mă interesa pe mine, are un preț mai mic pe site-ul mentionat decât pe unimotors.ro
  6. Salutare, A cumparat cineva de pe https://www.piese-originale.net/? Nu accepta retur si cer plata in avans.
  7. Mie mi-au făcut cotație de 900 lei la Grant garage. 700 lei la zeno moto, in Pipera.
  8. Salut, Imi puteti recomanda un service in Bucuresti (sau imprejurimi), cu preturi decente, pt revizia unei furci de hornet pc41, an 2007? Cu zeno moto service a interactionat careva (pipera)? Am vazut review-uri ok pe google.
  9. salut. nolan n80 8marimea L, mai ai?
×
×
  • Creează nouă...