Sari la conținut

George Nado

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

George Nado's Achievements

  1. Mersi mult pentru sfaturi si pentru site. Am facut o simulare dupa masuratorile mele, cam asa a iesit. Eu cred ca este ok ca si postura, dar o parere avizata este binevenita. Pe net vad multe TDM-uri la vanzare, daca ai putea sa imi explici putin ce inseamna un TDM "in mintile lui" ar fi grozav, pentru ca din poze toate arata bine.
  2. Va multumesc tuturor pentru timpul acordat in primul rand si pentru raspunsuri, ma ajuta orice parere. Scoala am facut-o pe un Kawasaki ER6N, dar nu este deloc ce imi doresc. Este usor manevrabila intradevar dar mi s-a parut incomoda. Dupa doua ore de cursuri ma dadeam jos cu dureri de picioare si de brate destul de mari + ca pozitia pentru pasager nu este confortabila. Sunt nevoit sa tin cont de confortul pasagerului din pricina unor probleme de spate ale sotiei. In final o sa caut pentru proba Yamaha TDM, V-Strom si un Transalp, cu siguranta voi face "click" cu una dintre ele. O sa impartasesc cu voi alegerea facuta. Multumesc !
  3. Salutare! George ma numesc, am 1.74 inaltime si 70 + kg. De scurt timp am luat permisul cat. A si sunt in cautare de motor. Ma tot uit pe forumuri/olx dar sar de la una la alta si adevarul este ca nu ma pricep...as avea nevoie de ajutor: Caut un motor cu care sa merg in Bucuresti ocazional dar cu care sa pot merge si la drum lung, impreuna cu sotia. Aici as vrea sa tin cont si de confortul ei, nu doar al meu. Imi plac foarte mult chopperele dar si cruiserele, si tind sa inclin aici intre cele doua. Ca si variante pe care eu le-am remarcat pana acum ar fi: Yamaha Virago 535, Honda CBF (cu ceva modificari pt touring), Yamaha TDM, Transalp, Kawasaki VN sau EN 500 sau Honda Shadow. Nu stiu daca sunt potrivite pentru ce vreau eu, din aceasta cauza vreau ajutorul celor mai mari ! Multumesc anticipat !
×
×
  • Creează nouă...