Sari la conținut

David Nistor

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

David Nistor's Achievements

  1. Pai, am mers ca vad unu si m-a dat o tura omul care il avea, eu am 80 de kg el creca tot atata, fratioare cu 350 am mers amandoi avion prin gropi pe panta fara nici o problema. Eu initial voiam sa iau doua crossuri si o remorca sa mergem impreuna sa ne dam, pe la munte, pe drumuri forestiere, dar la cum merge ala ma gandesc sa iau doar unu o remorca si mergem amandoi, eu sunt pasionat de natura si rauri,imi place sa descopar locuri/peisaje noi cine stie pe unde mai ajung cu unul ca ala.
  2. Salut vreau sa imi cumpar o motocicleta tip enduro/cross care sa aiba doua locuri, cum este suzuki dr 350 vreau sa mai stiu modele de motociclete de genul asta, vechi si foarte rezistente simple la motor. Imi place foarte mult ca are viteze lungi, deci ma pot plimba cu ea si sotia mea pe la munte si in padure fara sa schimb vitezele ca un pianist. Multumesc si o zi buna!
  3. Salut vreau sa imi cumpar o motocicleta tip enduro/cross care sa aiba doua locuri, cum este suzuki dr 350 vreau sa mai stiu modele de motociclete de genul asta, vechi si foarte rezistente simple la motor. Imi place foarte mult ca are viteze lungi, deci ma pot plimba cu ea si sotia mea pe la munte si in padure fara sa schimb vitezele ca un pianist. Multumesc si o zi buna!
  4. Vreau sa iau motocicleta Husqvarna Fe 350 2013 la mana a doua la 3.600e, problema este ca proprietarul nu stie cate ore are de fapt motorul, iar piese vad ca nu prea se gasesc, nu am gasit motor de cumparat nici inafara. Oare se potriveste un motor ktm sau alta firma de 350cc, asta pe viitor in caz ca o sa se strice. Multumesc!
  5. Problema mea nu e sa ma tin dupa el, oricum voi merge cel mai mult timp singur, era doar un punct de reper pentru asteptarile mele de la putere. Daca te pricepi imi poti spune te rog cum sta si cu intretinerea la 300cc 2t? (am garaj unde sa il tin, pentru scule sau ce mai trebuie pentru el) Multumesc de raspuns!
  6. Salut, vreau si eu sa imi iau un enduro/cross pentru mers pe camp/padure/strada il voi lua inmatriculat, am un prieten care are 500cc si m-am dat oleaca cu el, trage tare nu am ce zice. Intrebarea este, eu m-am gandit sa imi iau un 300 2t/4t sunt curios daca trage destul de tare sa ma tin dupa el pe camp, sau macar aproape ca cel de 500cc, adica sa nu ma plictisesc de el intr-o luna sau sa imi para rau ca l-am luat.Vreau sa imi iau 300 pentru a fi mai usor decat 500cc, a lui mi se pare cam greoi. Sunt o persoana cu pasiune veche pe 2 roti, m-am dat ani de zile pe bmx si downhill prin padure inclusiv concursuri downhill, pe bmx am fost cel mai bun din oras 2 ani, stiu ca nu se compara si trebuie sa am foarte mare grija, stiu din experienta cat de usor poti sa cazi si sa te lovesti. Vreau sa pornesc usor dar nici prea usor sau sa simt lipsa puterii, vreau sa stiu parerea voastra, daca mai are cineva 300cc 2t 4t sa imi zica comparativ cu un 500cc daca se aseamana sau sunt departe tare in spatele ghidonului. Multumesc si o zi buna!
×
×
  • Creează nouă...