Sari la conținut

Sorin Marian Neagu

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    2022
  • Motocicleta
    Vfr

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Sorin Marian Neagu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Rare

Recent Badges

  1. Salutare prieteni! LaRock Music Festival se întoarce cu ediția II la Florești Prahova in perioada 15-18 August 2024. La fel că anul trecut am pregătit mai multe activități, concursuri și buna dispoziție. Zona de campare, doua scene cu muzica live și o scenă surpriza, zona de relaxare și food cort. Mai sunt câteva zile în care îți poți achiziționa accesul pentru toate cele 4 zile de festival cu o reducere de 50%+ așa că grăbește. Locația dispune de 150 ha spatiu in care poți să te plimbi prin pădure sa admiri Domeniul Cantacuzino și să petreci clipe de calitate alaturi de prietenii tai. Anul acesta avem o lista lunga de artiști ce se vor urca pe scena LaRock și din aceștia amintim, Trooper, Altar, Dirty Shirt, Subcarpati, Alternosfera, Zdob și Zdub și mulți alții. Cazarea se poate face in zona de camping alaturi de motocicleta mult iubita sau in zona de rulote. Totodată fiind la doar 17 km de Ploiesti ai posibilitatea sa te cazezi la unul din nenumăratele locații, poate cine știe ai noroc sa fi cazat ușa în ușă cu unul din artiști ce or sa încânte la LaRock. Mai sunt 3 zile de reducere așa că profita acum! Hai LaRock!
  2. Mulțumesc pentru așteptarea răspunsului! Da, la acest festival ce se desfășura pe o suprafață de 150ha accesul cu motocicleta este permisă langa cort. Totodată parcările pentru moto sunt separate de cele auto. Sper că am reușit să răspund la toate întrebările, daca nu va rog sa nu ezitați să ne contactați la contact@larock.ro Mulțumesc!
  3. Venim în întâmpinarea voastră cu două coduri de reducere pentru o perioadă limitată de timp. Intra pe linkul de mai jos și introdu codul de reducere DISCOUNTLAROCK sau CAMPINGLAROCK https://m.iabilet.ro/bilete-larock-music-festival-86871/
  4. Salutare, in primul rand doresc sa va mulțumesc pentru acceptul dumneavoastră și totodată să îmi cer scuze pentru lipsa detaliilor amănunțite din postare. Nu am dorit să deranjez in vreun fel cu postarea. Atașat am pus o poza informativă cu preturile, așa cum bine a menționat și un coleg o postare mai sus, prețurile variază și cresc pe măsură ce data evenimentului se apropie. https://m.iabilet.ro/bilete-larock-music-festival-86871/ Mulțumesc frumos de înțelegere!
  5. Salutare, pentru perioada 8-10 septembrie se poate adăuga și festivalul LAROCK music festival desfășurat pe Domeniul Cantacuzino Florești. Mulțumesc ! LAROCK Music Festival 8 9 10 Septembrie Domeniul Cantacuzino Florești Prahova
×
×
  • Creează nouă...