Sari la conținut

Levi mx

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Levi mx's Achievements

  1. Am înțeles sa înțeleg ca nu sunteți fan daca nu aveți ce zice , mai bine nu spui nimic , decât sa dai o dovada neplăcuta .
  2. Tind sa Menționez ca rămâne accelerata numai când o accelerez eu , dar maneta revine la normal nu ae simte cablu blocat sau ceva de gen și se aude in carburator când clapeta ajunge jos Unde se afla acel pistonas? am observat ca , atunci când face așa revine la normal dacă ii trag șocul de la maneta nu cel din partea stânga de la carburator Aici se vede cum se aude după care e normal si dacă apăs ambreiajul se oprește motorul ca si cum scade turația FullSizeRender.MOV O sa îl aștept sa răspundă mersi
  3. Salut . Deci am o dilema care ma dispera la motorul meu , de ceva timp nju reușesc sa i dau de cap , motorul se accelerează singur și Rămâne acolo , am verificat maneta nu este blocată nu rămâne in poziția de acceleratie , pur și simplu când o accelerez și dau drumul la acceleratie ea contiuna sa se acelereze , am curățat carburatorul ,am verificat poziția senzorului , ce ar putea fi, am obs când se acelereaza singura , pot sa o aduc la normal prin reglând in partea stânga la carburator , dar desfacandul se oprește motorul , ce ar putea fi? Nu este mixul aer benzina Ok ? Sau trage aer pe undeva ?
×
×
  • Creează nouă...