Sari la conținut

PuNkT

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

PuNkT's Achievements

  1. Deci ar putea sa nu fie grav,ii dau o curatare buna,ii scot uleiul, ii bag niste ulei varsat sa ii curat baia,dupa ii fac plinul de ulei,pornesc robinetul de benzina si pornesc motorul? Si in legatura cu scurgerea,undeva intre capacul de la stator si capacul de la pinioane se afla o gaura sa zic asa de acolo pare sa fi curs:
  2. De pornit,am incercat doar atunci sa il pornesc,de vreo 3 ori maxim 4 secunde ,iar de verificat pe unde curge,cred ca am vazut,dar ajung azi la garaj si mai verific,din ce cred eu,ar fi garnitura aceea de la stator,peste tot era putin iesita,numai acolo nu,si acolo unde era iesita se rupea doar daca impingean putin cu degetul,deci cred ca e coapta, dar nu stiu cum ar fi putut sa cedeze,cu motorul rece ,peste noapte,si sa arunce ulei asa departe.Revin cu mai multe detalii mai tarziu. Update : Uleiul miroase puternic a benzina,de asemenea ia foc instant.. M-am gandit ca poate a curs benzina in baie, a facut presiune de la gaze si a cedat garnitura?
  3. Salut, am ajuns si eu aici din nevoie pentru raspunsuri,poate cineva a patit la fel. Situatia este urmatoarea,acum 3 saptamani mi-am cumparat un suzuki gs500 din 1994 ,motorul ok,statea la relanti fara shock samd. L-am adus la garajul unui prieten (eu inca nu am permis) pentru schimb de cateva consumabile,si am ajuns la discul de pe roata spate,am dat roata jos acum cateva zile,si eu am pornit motorul aproape in fiecare zi pentru aprox 5 min ,si niciodata nu a curs nimic.Aseara cand mai curatam ceva pe la el,am vrut sa il pornesc dar suna innecacios,am zis ca s-o fi indundat,am scos bujiile,le-am curatat si am dat sa il pornesc dar nu mai aveam baterie. Am lasat-o asa pentru moment (era destul de tarziu) si m-am gandit sa revin azi la ea,cand am ajuns,pe jos o balta de ulei,dar nu o balta normala,arata ca si cum ar fi proscat cu presiune,deoaece a sarit mult si prin dreapta,si prin stanga,pe centru find mai gol deoarece a blocat cadrul. Daca aveti idee de ce s-ar fi putut intampla,as aprecia mult,va las si niste poze mai jos.
×
×
  • Creează nouă...