Sari la conținut

rachețel

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

rachețel's Achievements

  1. aha, da, mă gândeam că te referi la asta, la fel și la mine. eu am folosit bandă adezivă, n-aveam altceva, îți poți imagina cum a mers
  2. Mulțumesc! Din nefericire, toate rezervoarele ce le-am găsit pe internet sunt ruginite și ele... Sunt, dar nu locuiesc acolo, îi dau mesaj, mersi mult! Capace pentru etanșare?
  3. Țin la curent, mulțumesc pentru sfaturi tuturor! Asta-i viața, numai așa învăț
  4. kit-ul ala nu are capacul de vacuum din nefericire, dar mulțumesc! iar cu rezervorul, da, la oțet am rămas, mă așteptam, ayaye! ori o fac cum trebuie, ori iau alt rezervor, ori plătesc să o facă cineva. mersi, asa voi face. m-o dai in 2024, desi weekend-urile astea sunt frumoase... rabdare, n-am ce face altceva. ce să și faci cu începătorii(eu)
  5. Din nefericire nu este, este motocicleta pe care am cumparat-o sa ma dau pe ea... UPDATE: rezervoru tot praștie e, mă gândesc să-l duc la cineva să-l facă, altu sh n-am găsit. am scos să curăț carburatoarele și s-a rupt puța de plastic pentru vacuum... sper să o pot lipi cu adeziv cu cauciuc, altfel oi printa una 3D, ce-oi face... iar șuruburile carburatorului sunt pușcate... mi-a trebuit mie :')
  6. Din fericire, motocicleta a venit si fara carene! Model F, dar necarenat. Am cautat pe internet, exista un "submodel", Suzuki GS500F(H) care vine necarenat din fabrica, numai că al meu e vopsit cu galben pe deasupra, era albastru pe sub, deci clar a fost accidentat sau ceva s-a intamplat cu el. Oricum am cautat sa fiu ucenic la service. Am fost refuzat, dar iata, tot asta fac. Otetul a inlaturat destul de bine rugina, chiar si rugina groasa, dau cu fertan daca nu ies ultimele urme, vreau sa iasa stas. M-am panicat ca s-a oxidat peste noapte, doar ca o scuturare buna a inlaturat totul. Mai las putin sa se inmoaie si vad daca au fertan la magazinele de langa mine. Tin la curent! Ma gandeam si la electroliza, da' oi vedea eu.
  7. am fost cu doze mari de "vreau motocicleta" si doze mari de "ah, e ok, le schimb eu, mai scade din pret" bun, multumesc!
  8. Seamană... Dar e suzuki GS500F, 2007. Mi-am luat teapa, e vopsit prost, lantul era muci, pinionul spate taia lemne, uleiul era negru, anvelopele facute slick, stator prajit, primul motor, iar eu necunoscator. Ayaye. Cum procedez in continuare? E un plan bun sau prost, sau e doar un plan? Sfaturi pentru cum pot sa am cel mai bun rezultat.
  9. Salut, recent mi-am luat motocicleta la reparat. Totul a mers foarte bine, am curatat carburatoarele, am pus gume noi, am schimbat furca(am pupat asfaltul si au inceput sa zambeasca jambele), dar a inceput sa scuipe. M-am uitat in rezervor - rugina. Acum rezervorul sta cu litri de otet si piulite in speranta ca pleaca rugina. Intentionez sa spal cu bicarbonat de sodiu si apa, cola, iar apa, apoi cu speranta. Postez aici pentru sfaturi, daca aveti, va rog. Mersi!
×
×
  • Creează nouă...