Sari la conținut

Dacian_84

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Dacian_84's Achievements

  1. Multumesc frumos pentru recomandari! Am citit si am bagat la cap tot ce mi-a scris fiecare si o sa ma decid asupra modelului dupa ce fac scoala si vad, intr-o oarecare masura, cu ''ce se mananca'' motociclismul. Inca o data multumesc si o zi excelenta!
  2. Am inteles. Multumesc frumos pentru recomandari, am sa tin cont de ele!
  3. Multumesc tare mult, o sa le studiez si o sa caut sa le si probez!
  4. Multumesc frumos, ma ajuta foarte mult ceea ce mi-ati scris! O sa fac scoala, o sa caut sa probez cat mai multe modele si cel mai probabil o sa-mi dau seama atunci care este cel mai potrivit pentru mine. Multumesc frumos pentru raspuns!
  5. Iti multumesc tare mult pentru recomandari, apreciez si o sa iau in calcul tot ce mi-ai spus. Banuiam si eu ca este prematur sa ma gandesc la modele dar na, sunt entuziasmat si nu ma pot abtine . Revin dupa ce fac si scoala, zi faina si spor in toate!
  6. Salutare tuturor, In primavara urmeaza sa fac scoala de soferi pt Cat A, si bineinteles, sa-mi achizitionez primul motor, dar as vrea sa ma pregatesc din timp din anumite puncte de vedere. Asadar, vin cu o rugaminte catre voi, cei mai experimentati, in vederea achizitionarii. Mentionez ca urmeaza sa merg cu ea preponderent in oras (naveta la birou) dar in acelasi timp, mi-as dori tare mult sa pot face calatorii si pe distante mai lungi, poate o data pe an cca 1000 - 2000 km, si cu sotia + cv bagaje in spate Ca si modele, ma atrag foarte tare urmatoarele: - Kawasaki Vulcan S 650 - Honda Shadow 750 sau Rebel CMX 500 - Harley Sportster 883R XL sau poate chiar 1200 L(aici ma gandesc ca nu ar fi tocmai ok pt un incepator...) - Yamaha Dragstar 650 - Suzuki Marauder VZ 800 Important de specificat ca am 1.87 cm si cca 95 kg, cumpatat si cu "capul pe umeri'' Multumesc tare mult in avans si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...