Sari la conținut

Alin552

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2021

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Alin552's Achievements

  1. Iti multumesc frumos pentru mesaj, are sens! Sunt in cautarea primului motor si am experienta zero. Stiu ca pentru inaltimea mea de 1.88 cele mai protrivite ar fi cele adventure insa imi doresc un naked(cel putin in aceasta prima faza). F900R ma atrage ca si aspect si dotari de siguranta ce le vad potrivite pentru un incepator dar imi e teama sa nu fie putin cam mica ciclistica ei pentru inaltimea mea. Instinctul primar a fost ca saua inaltata va rezolva problema, insa dupa am inceput sa imi pun semne de intrebare daca nu cumva acest aspect mai mult ma va incurca(schimband ergonomia). Cum un eventual testride ar fi posibil peste aprox 1 luna, o opinie obiectiva dupa cateva minute stand pe ea in showroom este destul de grea. Cand ma asez pe ea in scarite si imi pun dorsalul lipit de "inaltatura" seii ca in poza anexata(sincer nici nu stiu daca e corecta pozitia), ma simt OK. Insa este evident ca picioarele mele sunt destul de lungi pentru aproape orice motor naked. Dvs ati avut vreun naked cu, care v-ati inteles(avand in vedere ca avem aceeasi inaltime)? Multumesc frumos pentru feedback! Scaritele este cam greu sa le modifici, mai ales ca ar trebui modificata si pedala de frana respectiv schimbatorul(cel putin producatorul nu ofera o solutie). Ati gasit vreun naked potrivit pentru inaltimea dvs? Perfect adevarat!
  2. Asa este, sunt 5 cm in plus. Intrebarea este daca acei 5cm o fac mai confortabila, sau din contra, pentru un rider de 1.89cm. In plus, cei 5cm castigati in inaltime, nu stiu cat de mult vor influenta pozitiv/negativ geometria rider-ului(te scot si mai in afara motorului).
  3. Multumesc frumos pentru sfat! Este adevarat, pare cam la limita, insa suit pe el in showroom nu imi da impresia ca este atat de mic. Doar cand las picioarele jos imi dau seama ca, cel putin cu șaua standard de 815, este totusi cam micut. Ma gandesc ca șaua extra inalta 865mm (pe care din pacate nu reusesc sa o gasesc live) poate fi o varianta pentru mine(macar din punct de vedere al deschiderii piciorului). Am indoieli in ceea ce priveste confortul acesteia in comparatie cu cea standard, cat si legate de aspect. P.S. XR in momentul de fata nu este o optiune pentru mine.
  4. Buna ziua! Exista posesori de BMW F 900 R(ideal in Bucuresti) echipata cu șaua extra inalta de 865mm? Sunt interesat de o comparatie cu cea standard 815mm. P.S. Inaltimea mea este de 1.89m. Va multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...