Sari la conținut

dragosc93

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dragosc93

  1. La asta mă gândeam, ca sunt mari dpdv al gabaritului și nici măcar nu m-am suit vreodată pe una de genul dar ai dreptate, nimeni nu s-a născut învățat.
  2. Mai dureaza mult timp pana se va pune in aplicare, nici acum nu a fost promulgata de Iohannis cu toate ca CCR a declarat ca e constitutionala inca din 20.03, plus ca din ce am mai discutat la scolile moto nu au inca normele de aplicare.
  3. Deci ar fi mai ok sa fac întâi A1?
  4. Mersi pentru încurajare! Eu aș fi vrut să mă înscriu pentru A1 dar cei de la școală mi-au spus sunt exact aceleași costuri și dacă am vârsta necesară n-ar avea rost să nu dau de A. Sunt mult mai greu de manevrat motoarele cu capacitate cilindrică mai mare (de ex 650)? Întreb pentru ca ședințele de A se fac pe motoare de genul.
  5. Salutare tuturor! Din dorința de a economisi timpul în trafic și pentru ca îmi place domeniul moto, m-am înscris la școala moto pentru categoria A. Am 30 de ani, permis cat. B din 2012, conduc zilnic prin București, nu am avut niciun eveniment de când am permisul și am mers în trecut pe Vespa de 50cc și scuterele de la Blinkee când acestea erau în București. Intenționez în viitor să îmi iau ceva mic (125cc) pentru mersul prin oraș, cel puțin pentru început. Problema este ca simt o teamă mare de mersul pe motor, după tot felul de clipuri pe care le-am văzut cu accidente și din cauza faptului ca toată lumea spune ca mersul pe 2 roți este periculos . Menționez ca nu am început încă orele practice. Aveti vreo sugestie cum as putea trece peste aceste lucruri? Va urez o zi buna, Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...