Sari la conținut

NewRiderr

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

NewRiderr's Achievements

  1. NewRiderr

    Moto nou

    Multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru incurajari. Am renuntat la achzitie iar banii au fost recuperati. O sa ma orientez spre alta marca si cu siguranta spre alt dealer. Mult succes tuturor,drumuri bune si asfalt uscat va doresc.
  2. NewRiderr

    Moto nou

    Multumesc de mesaj . Asa este,ai inteles corect. Ma intreb doar daca pot sa renunt la acest dealer sa mi se ramburseze banii si cam ce ar trebui sa fac in acest sens ca pe urma sa ma orientez spre alt dealer mai serios.
  3. NewRiderr

    Moto nou

    Salut LionEl! Dealerul este din Cluj..."Vertical auto-moto" se numeste. Asa cum zici si tu cam la pasii acestia ma asteptam cand am achizitionat-o doar ca nu e chiar asa si nu stiu ce ar trebui sa fac in cazul acesta.
  4. NewRiderr

    Moto nou

    N-am ajuns in Mogosoaia dar atitudinea seamana cu ceea ce descrii tu. Supermeteor 650 a fost cea mai ieftina varianta de cruiser care se poate conduce si cu A2. Am doi baieti la care le-am cumparat motociclete...unul dintre baieti si-a dorit Kawasaky z500 care a venit cu 0 km la bord,livrata acasa a doua zi cu platforma lor, avand numere rosii si la o saptamana am primit CIV. Pentru cel de-al doilea baiat i-am cumparat Supermeteor 650 pe care il vom folosi cu randul deocamdata dar cu dealerul de la Royal ma simt ca imi ascund ceva .Asa cum zicea si #Hora09...nu sunt transparenti....trebuie mereu sa intreb eu si sa primesc ca raspuns "poate maine sau poimaine" si asa de 3 sapt. Multumesc de incurajare! Asta este si nedumerirea mea ca nu vor sa scoata numere rosii desi le-am spus ca le voi scoate eu daca imi dau detaliile respectiv serie sasiu dar nu vor. Au zis ca trebuie sa astept CIV si dupa aceea pot sa iau numerele permanente. Pe factura nu apare VIN....este achitata deja cu cash.Inca nu inteleg care e trick-ul aici. Am cumparat o motocicleta la unul din baietii mei...factura eliberata ...achitata...a doua zi am primit motocicleta cu 0 Km,cu numere rosii iar la o sapt am primit si CIV si este deja inmatriculata.
  5. NewRiderr

    Moto nou

    Inteleg ce zici dar motocicleta este in showroom si nu vrea sa scoata numere rosii desi m-am oferit eu sa le scot in locul lui. Asa de 3 saptamani trec pe langa showroom si ma uit la ea in vitrina si ma tot amana cu VIN-ul si cu CIV. Multumesc! Nu este ceva model deosebit. Este Supermeteor 650 ...de inceput este buna. Asa cum ai subliniat tu ma deranjeaza lipsa de transparenta din partea dealerului. Motocicleta este in showroom si de 3 sapt trec pe langa vitrina si o vad acolo. Ma tot amana cu VIN si cu CIV...nu vrea sa scoata numerele rosii desi m-am oferit eu sa le scot dar pentru asta imi trebuie informatii pe care nu le am si nici nu vrea sa mi le dea. Pe factura nu scrie VIN iar moto a fost achitat cash. Am cumparat masina noua si avea 7 km la bord ...ceea ce e ok. Dar la moto 11 km nu prea stiu ce sa cred de aceea am deschis topicul poate ma lamureste cineva.
  6. NewRiderr

    Moto nou

    Salut! In urma cu 3 saptamani am cumparat o motocicleta "noua". Am platit-o in baza facturii si speram sa intru in posesia ei in 2-3 zile. Inca nu s-a intamplat acest lucru. Am vorbit cu dealerul sa-mi dea VIN-ul pentru a lua eu numerele provizorii dar zice ca VIN-ul o sa fie scris pe cartea de identitate atunci cand o s-o primeasca si dupa pot s-o inmatriculez direct cu numerele permanente. La o verificare am vazut ca motocicleta nu are 0 km ci 11 km pe odometru. Am impresia ca sunt cam inselat aici si am nevoie de sfaturi.
×
×
  • Creează nouă...