Sari la conținut

CalinIonMihai2

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

CalinIonMihai2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare

Recent Badges

  1. asa arata filtru de aer de la masina de tuns gazon. mai nou asa e si la aspiratorul ce l-am achizionat recent.
  2. Culmea ca ala se curata mai usor. Am sa fac o poza cand am timp la acel filtru. Mai usor decat la cel din burete. Eu il suflu cu compresorul de aer.
  3. Bun. Le-am bagat la racoare. Mai fac pe seara. Era sa uit. La motocoasa am burete la filtru de aer. In schimb la masina de tuns gazon nu e burete. e un filtru dreptunghi din alt material. Nu stiu cum ii spune. Care este diferenta?
  4. am 31 de grade acum. Un vecin de al meu a patit-o. A lucrat cu ea la 35 de grade. dupa ce a desfacut-o, ce credeti? piston rupt. nu biela. sau cum ii zice. ci capul pistonului pe jumatate era rupt. el da vina pe caldura. eu dau vina pe vecin ce doresc eu sa stiu daca pana la maxim 31 se poate lucra.
  5. Bine v-am regasit. Stiu ca nu va era dor de mine, dar am o intrebare. Poate sa difere la motoare habar nu am. Dar in mediul de lucru la motocoasa, la drujba si la masina de tuns gazon, era sa uit... tractor de tuns gazon... temperatura maxima in care sa lucrez cu aceste utilaje... care este? ce recomandati? dupa mintea mea (poate bolnava) mai mare de 31C sa nu lucrez cu ele. Multumesc mult. Speedy.K imi pare rau ca nu am mai raspuns. Este un wolfson. Nu am cine stie ce masinarii... cele gen stihl sunt scumpe pentru mine. Va rog sa nu va suparati ca este un al doilea cont! Nu am reusit sa intru pe cel normal. Adresa de email pierduta. parola uitata. Am incercat dar nu am reusit. Multumesc de intelegere. Ma gandesc daca stergeti pe primul se sterg toate postarile? Eu zic sa il lasati si pe celalalt. Oricum nu il folosesc.
×
×
  • Creează nouă...