Sari la conținut

CalinIonMihai

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

300 citiri profil

CalinIonMihai's Achievements

  1. si totusi muretto nu ai raspuns... eu nu stiu de ce sunteti asa. peste tot unde am fost in loc de raspuns am primit atacuri... e o simpla discutie. nimic altceva. nu esti obligat sa spui ceva. dar macar nu iti bate joc. in fine trec peste. inca un punct de a termina cu oamenii. nu este niciun test. ci doar o discutie. multumesc restul pentru ajutor. numai bine.
  2. Mersi. Asta aveam de gand sa fac in caz ca nu vrea sa porneasca. Dar nu a mai fost nevoie. Dupa 20 de minute de pauza am mai tras de trei ori la sfoara si a pornit pana la urma.
  3. Contactul este pus. pompita nu are. ma gandesc ca asta vrei sa spui prin a amorsa carburatorul. am umblat si la soc. nicio diferenta. pana la urma dupa ce bratul meu a obosit de cate ori am tras la sfoara, a pornit. cine stie ce mofturi a avut
  4. Multumesc ca am fost acceptat de voi (sper) fara a avea legatura cu acest domeniu. chiar daca este un forum dedicat motociclismului, sper ca veti accepta aici si curiozitatile mele. Am o intrebare. Ce s-a intamplat, cu ce a gresit, cum poate fi evitat. Multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=86Ga06y8gVQ&t=2s&ab_channel=Armyworld
  5. Multumesc tuturor. Acum o alta intrebare. de data aceasta o problema la drujba. a mers perfect pana a golit rezervorul. acum doua zile. azi am nevoie de ea si am facut plinul. dar din pacate din neatentie, sau din logica mea nu tocmai buna am zis ca intra toata benzina ramasa in bidon. si a dat peste. sa fie asta problema? pentru ca nu mai porneste deloc. este drujba in 2T desigur ca are amestecul facut. nu are pompita. multumesc. drujba are 1 an si nu am avut probleme pana azi. am uitat sa precizez este doar pentru acasa drujba. nu o folosesc des. deci un fel de drujba hobby.
  6. Cu totul 4400m2 Motocoasa 4 timpi ProCraft T5600, 7.5CP, 4 tipuri de taiere. Tipul motorului - 4 timpi Putere - 5,6 kW - 7,5CP Volumul motorului - 62 cm3 Latimea maxima a cosirii - 415 mm Volumul rezervorului de combustibil - 1,2 l Numarul maxim de rotatii - 9000 rpm Dimensiunea cutitului de taiere - 254 mm Arbore de pornire (solid metalic) - 8,2 mm Diametrul barei (tevii) - 28 mm Ulei pentru intrebuintare - 4T (patru timpi) Tip de pornire - demaror manual cu pornire lina Racirea - cu aer
  7. Acesta este spatiul meu de lucru. E mai veche poza... Acum nu mai este arat intre nuci. Nu am decat aceasta livada. eu am gasit ceva pe placul meu. dar nu si al buzunarului Sunt curios ce imi recomandati. Si totusi as vrea sa imi spuneti si o posibila cauza a defectului care o are cea prezentata mai sus. Multumesc.
  8. Am zis sa incerc si pe la voi. Functionarea unui motor fiind aceeasi. Cred. :) Nu este vorba de vreo motocicleta, ci de o motocoasa pe umar in 4T. Problema ca la turatie mare, merge inecata. Pierde din putere. Si arunca din ulei prin filtru de aer. Cand clapeta de acceleratie este la mijloc, nu mai merge inecata, doar ca nu are putere. Vreau neaparat sa o repar. Fiind de 7 CP. Taie iarba mare cu firul cand este complet sanatoasa. Oricum am sa o duc la reparat, dar inainte de asta am dorit sa vad mai multe pareri de la voi. Mai ales ca aveti alt domeniu. Parerea mea? Nu sunt specialist, dar ma gandesc la garnitura sau semering sau segmenti. Sper ca nu va deranjez cu aceasta problema. Multumesc din suflet. O seara minunata. A fost cumparata acum 1 an.
×
×
  • Creează nouă...