Sari la conținut

Mircea Guta

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Mircea Guta's Achievements

  1. Salutare, Stie cineva ce acte sunt necesare pentru înmatricularea unei motociclete aduse din Elvetia? Pe talon scrie ca proveniența este din USA, deci a fost platita vama. Trebuie platita din nou in Romania? Multumesc
  2. Acest raspuns am cautat de la inceput, nu cred ca era necesar sa fii arogant. La urma urmei nu am cumparat, nu intenționez sa mai cumpar deci nu o sa deschid topicuri pentru a gasii soluții minune ca sa pun epava in funcțiune.
  3. Gata prietene am inteles, daca baieti motocicliști adevărați imi spun ca este o epava care nu poate fii reparata numai o cumpar. Am sunat acum vânzătorul si l-am injurat putin ca a vrut sa imi dea teapa. Va multumesc din suflet pentru suportul acordat, simt ca viata mea sa schimbat in bine si am evitat cea mai mare teapa din viata mea.
  4. Am inteles, tu esti un fel de Nostradamus virtual, cunosti problema exacta prin telepatie.
  5. Ooo usor baieti ca nu am cumpărat-o, doar am cerut niste pareri. Daca din punct de vede mecanic este ok, aceste probleme electrice nu se pot repara? Intrebam doar care ar putea fii problemele pentru becul aprins la ulei. Un senzor? Lipsa presiune ulei? Ceva si mai grav?
  6. Salutare, Sunt începător si doresc sa imi cumpar primul motor. Am gasit un Honda CBR600RR din 2005 dar are urmatoarele probleme. Butoanele de la ceasurile din bord (carcasa) lipsesc, kilometrajul nu înregistrează, este blocat la 51.000. Este posibil sa fie umblat intenționat? O alta întrebare: Daca motorul sta pornit la relanti, este normal sa ajunga apa la 125 de grade si sa se aprinda becul de la ulei? Motorul arata bine, insa aceste probleme ma pun pe ganduri, in disperarea mea de a cumpara un motor acum poate îmi iau teapa. Multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...