Sari la conținut

dark_master

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dark_master

  1. Pe mine nu ma intereseaza cum arata asa mult pentru ca nu o iau sa ma vada altii ci o iau ca sa imi fie comoda sa ma simt bine pe ea . Oricum saptamana asta incerc sa vad daca nu gasesc vreun rs sa vad cum stau pe el. Nu sunteti nici unul din satu mare ? Acuma is in vacanta si am vreme destula sa caut. Am auzit ca in zalau sunt multi motociclisti desi e cam la 100 km de satu mare.
  2. banuiesc ca cel mai usor sa imi dau seama daca imi sunt bune e sa ma urc pe ele sa vad cum stau nu? intrabarea e unde pot face asta in cluj? nu este vreun posesor de sportiva la 125 mai inalt care sa imi zica cum e pe motor ?
  3. as prefera totusi ceva sport(supersport)...dintre honda cbr125,mito,aprilia,derbi gpr care ar fi cea mai inalta?
  4. Ma refer la faptul daca as sta comod pe motor..am un prtieten care aer 1.77-1.79 si nu arata deloc caraghios..pentru inaltimea mea care credeti ca se potriveste mai bine din cele de la 125?
  5. Salut ma numesc Mihai,am 17 ani,si de cateva luni cochetz si eu cu ideea de a imi cumpara o motocicleta. Permisul inca nu l-am luat dar voi face scoala peste vreo 2-3 saptamani cand ma intorc din vacanta. Intreabrea mea este daca (,) conteaza inatimea pe care o ai in alegerea unei motociclete. Pentru inceput eu oscilez intre cagiva mito si aprilia rs 125 desi modelul din urma imi place mai mult. Eu am 1.84 si 77 kg. Daca as alege una din cele 2 motociclete ar fi vreo problema inaltimea mea?
×
×
  • Creează nouă...