Sari la conținut

EsTeTicu

Membru
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de EsTeTicu

  1. Salutare,

     

    Un garaj in zona Racadau/Molidului? Numerele de telefon de pe ele aparent nu mai sunt valabile, s-au dat/inchiriat.

     

    Si totusi am o intrebare legata tangential de subiect... se mai fura motoare in Brasov? Ma tot gandesc daca o ancora solida in beton mai poate opri hotul...

  2. Nu puteam sa învârt cheia spre dreapta deloc, sa pun contactul, dar am reusit azi, dupa ce am miscat boltul de la blocator, deci butucul si cipul sunt ok.

     

    Treaba arata cam asa, din pacate e mancata si buza cadrului :(

    post-11321-0-36550300-1428703541_thumb.jpg

     

    Multumesc pentru ajutor, o sa revin cu ceva concluzii dupa ce rezolv.

  3. Daca nu rezolvi vorbeste cu JAGI si se softeaza ecu fara immo.

     

    De ce ar face cineva asta? Exact asta vreau sa evit, daca nu avea imobilizator poate o pornea cu o surubelnita. Singurul caz acceptabil ar fi pentru circuit...

     

    @dedant68: exact asta ma gandeam si eu sa fac, doar ca nu stiu exact cum e prins de jug, si ce se rupe cand tragi de el ca nebunu, cilindrul ala intra in cadru?

     

    Banuiesc ca trebuie desfacut jugul superior, gaurite suruburile "speciale" si schimbat. Din pacate suruburile alea nu au cod separat, si parca nu as pune suruburi normale, sfideaza tot scopul blocatorului... cu toate ca se rupe mai repede decat ai desuruba.

  4. Ca sa nu mai deschid alt topic, o sa postez aici problema mea, căci e foarte asemanatore.

     

    Niste "binevoitori" au rupt cumva blocatorul de ghidon/contact, Yamaha R6 2007, cheie cu cip. Dupa ce asigurarea o sa faca poze, trebuie sa-l repar, dar problema e ca acum cheia (inclusiv cea rosie) nu mai merge, pot doar sa aprind pozitia, dar nu mai pot sa pun contactul sa pornesc. Ghidonul se misca in voie. Cititorul de cip din jurul contactului pare sa fie ok, si e prins cu suruburi normale.

     

    La reprezentanta se vinde doar set complet, cu ECU, dar eu am cheile bune, deci as vrea sa evit treaba asta. Pot cumpara de undeva doar contactul? Sau sa iau un set fara ECU SH si sa pun cipul in cheia respectiva?

     

    Atasez o poza pentru edificare:

    post-11321-0-36952100-1428582582_thumb.jpg

     

    Multumesc anticipat!

  5. Salut,

     

    Zvonurile se pot dezminti numai incercand :D Eu personal cred ca nu este asa un chin, e chiar placut dar nu sa mergi extrem de mult (si asta e un termen relativ); in fond, e un super-sport, si nu un touring. Spre exemplu un drum Brasov - Constanta, si am avut nevoie de cateva ore de somn in plus :moto: si sunt la dimensiuni tot cam ca tine.. probabil depinde si de conditia fizica.

     

    Pozitia la R6 cred ca iti va solicita destul de mult mainile, daca nu esti obisnuit, si ele te vor durea primele.. apoi spatele. In rest.. saua nu cred ca are defecte de genul asta.

     

    Numai bine!

  6. pompa de benzina. e normal sa faca asa.La prima mea motocicleta (gs500) cand am avut probleme cu bateria, se auzea ceva mai tare pompa de benzina. poate e aceeasi chestie si la tine.

     

    Da, bateria e terminata, acum iarna o pornesc cu cablurile si bateria de la masina. Multumesc mult!

     

    Acum intrebarea e ce baterie recomandati pt R6 si de cati Ah.

     

    Merci

  7. Din seria "greierasi":

     

    De la un timp, inainte sa pornesc, pun contactul, si cand apas si butonul rosu se aude un "pac-pac-pac" din ce in ce mai rar.. pana se opreste, si totul dureaza cam 10 secunde... apoi porneste normal. Chestia asta nu se intampla daca pun contactul dar nu apas butonul rosu.

     

    Daca are cineva vreo idee... as fi recunoscator.

     

    Multumesc!

  8. asa imi facea si mie, am rezolvat prin schimbarea totala a lichidului de frana. era ruginiu si trebuie sa fie un galbui deschis... la tine cum arata lichidul de frana?

     

    e galbui, dar problema e ca nu l-am schimbat pe tot :crack: doar am completat cu DOT 4 de la un prieten

    oricum, cred ca o sa ajung la un service ca sa merg linistit cu ea, dar nu stiu unde as putea sa merg sa stiu ca face treaba bine..

  9. Merci de replay-uri, am reusit pana la urma oarecum, nu e asa tare pe cat ash fi vrut, dar oricum e mult mai bine.

    Acum daca apas pana la un punct tine asa si asa, si daca mai apas un pic se blocheaza roata..

    Si am observat ca asta nu e tocmai bine..preferam sa tina bine fara sa se blocheze :crack:

    Probabil trebuie sa stiu cat de mult sa apas..

     

    Apropo, daca schimb furtunashele cu unele dinalea din metal sau daca pun alte frane rezolv ceva? Am auzit ceva de Brembo..?

     

    Merci anticipat :crack:

  10. Am cautat chestia asta si nu am gasit mai nimic...

     

    Poate cineva sa explice tot procesul asta? de aerisiere a franelor.. ca un prieten mi-a spus ca nu se baga pt ca nu vrea sa ma aibe pe constiinta :crack: si... m-am hotarat sa o fac singur

     

    De precizat ca placutele sunt acceptabile ca nivel, cel putin asa cred, iar franele tin, dar nu asa bine cat ar trebui. Am schimbat recent senzorul de frana pe spate pt ca pierdea lichid pe acolo, si acum vad ca functioneaza bine, dar s-a inmuiat cam mult frana, si tine forte jos.

     

    Astept ceva explicatii mai detaliate daca se poate, ca sa stiu pas cu pas ce e de facut.

     

    Va multumesc anticipat! :crack:

  11. trage bine rsu la drum mai lung?..

    bun venit si asfalt uscat!

     

    La drum drept da, insla la urcare.. cam greu, aveam si pasager ce-i drept, dar oricum. Cam greut daca nu o turezi calumea :smoke:

     

    Off-topic: am observat ceva foarte interesant, cel putin in ploiesti aproape toti motociclistii m-au salutat, si abia am iesit pe strada de cateva zile. Mi se pare impresionanta chestia asta, cum am mai spus, o comunitate de nota 20 :banana:

×
×
  • Creează nouă...