Sari la conținut

EsTeTicu

Membru
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.esteticu.org
  • Yahoo
    razvanphp

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Dristor
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Yamaha R6
  • Numar Moto
    HH

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia RS 125

EsTeTicu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, Un garaj in zona Racadau/Molidului? Numerele de telefon de pe ele aparent nu mai sunt valabile, s-au dat/inchiriat. Si totusi am o intrebare legata tangential de subiect... se mai fura motoare in Brasov? Ma tot gandesc daca o ancora solida in beton mai poate opri hotul...
  2. Da, era doar bateria, avea 12,8 V la borne, am montat-o, a pornit la sfert, tensiune de încărcare 14,5V = 30 euro. M-a indus în eroare ca scrie "AGM Technology", dar bănuiesc ca la prețul asta nu poate fi..
  3. Azi am luat o baterie d-asta, si sunt confuz, stiu ca se confunda usor, dar nu imi dau seama daca e AGM sau Gel, scrie si una si alta pe ea. In alta ordine de idei, e mai buna o chinezarie AGM sau Yuasa cu electrolit lichid?
  4. Nu puteam sa învârt cheia spre dreapta deloc, sa pun contactul, dar am reusit azi, dupa ce am miscat boltul de la blocator, deci butucul si cipul sunt ok. Treaba arata cam asa, din pacate e mancata si buza cadrului Multumesc pentru ajutor, o sa revin cu ceva concluzii dupa ce rezolv.
  5. Multumesc frumos de ajutor. Am tot cautat si eu, si asta era urmatoarea intrebare, daca sunt ok cele aftermarket (china cel mai probabil) sau ar fi mai bine un set SH OEM? Daca e ca la modelul 2000, poate pot schimba doar partea de jos a contactului, ca in tutorial, sa pastrez butucul si cheile, busonul etc. http://www.xjrider.com/viewtopic.php?t=714
  6. De ce ar face cineva asta? Exact asta vreau sa evit, daca nu avea imobilizator poate o pornea cu o surubelnita. Singurul caz acceptabil ar fi pentru circuit... @dedant68: exact asta ma gandeam si eu sa fac, doar ca nu stiu exact cum e prins de jug, si ce se rupe cand tragi de el ca nebunu, cilindrul ala intra in cadru? Banuiesc ca trebuie desfacut jugul superior, gaurite suruburile "speciale" si schimbat. Din pacate suruburile alea nu au cod separat, si parca nu as pune suruburi normale, sfideaza tot scopul blocatorului... cu toate ca se rupe mai repede decat ai desuruba.
  7. Ca sa nu mai deschid alt topic, o sa postez aici problema mea, căci e foarte asemanatore. Niste "binevoitori" au rupt cumva blocatorul de ghidon/contact, Yamaha R6 2007, cheie cu cip. Dupa ce asigurarea o sa faca poze, trebuie sa-l repar, dar problema e ca acum cheia (inclusiv cea rosie) nu mai merge, pot doar sa aprind pozitia, dar nu mai pot sa pun contactul sa pornesc. Ghidonul se misca in voie. Cititorul de cip din jurul contactului pare sa fie ok, si e prins cu suruburi normale. La reprezentanta se vinde doar set complet, cu ECU, dar eu am cheile bune, deci as vrea sa evit treaba asta. Pot cumpara de undeva doar contactul? Sau sa iau un set fara ECU SH si sa pun cipul in cheia respectiva? Atasez o poza pentru edificare: Multumesc anticipat!
  8. Recomand si eu aceasta vulcanizare, oameni foarte de treaba, pret 20 lei montat demontat schimbat cauciuc + 20 lei echilibrat de roata.
  9. Donez 2 oglinzi mici de R6, una din ele sparta (stanga) + maneta de ambreiaj originala julita putin, + una de frana "reising" PM va rog sau nr de tel din semnatura. Mesaj completat Ok, mai adaug un cadru bord de R6, sudat, e cam varza dar e folosibil, in situatii extreme, financiare Poza:
  10. Donez 2 oglinzi de R6 carbon, mici, una din ele este sparta. Doar pentru Brasov eventual curier pt in tara..
  11. Salut, Zvonurile se pot dezminti numai incercand Eu personal cred ca nu este asa un chin, e chiar placut dar nu sa mergi extrem de mult (si asta e un termen relativ); in fond, e un super-sport, si nu un touring. Spre exemplu un drum Brasov - Constanta, si am avut nevoie de cateva ore de somn in plus si sunt la dimensiuni tot cam ca tine.. probabil depinde si de conditia fizica. Pozitia la R6 cred ca iti va solicita destul de mult mainile, daca nu esti obisnuit, si ele te vor durea primele.. apoi spatele. In rest.. saua nu cred ca are defecte de genul asta. Numai bine!
  12. Am luat de pe ebay oglinzile astea, carbon-look. Pret 200 lei.. E cineva interesat de ele? Doar le-am montat sa vad cum vin.. Merg montate pe R1 din 2000-2008 si R6 din 2001-2005.
  13. Da, bateria e terminata, acum iarna o pornesc cu cablurile si bateria de la masina. Multumesc mult! Acum intrebarea e ce baterie recomandati pt R6 si de cati Ah. Merci
  14. care pompa? Scuze, dar nu ma pricep la asta... Si cum as putea sa testez.. remediez?
  15. Eu cred ca de la electromotor ... de undeva din motor.. Habar nu am, inainte nu facea asa
×
×
  • Creează nouă...