Sari la conținut

airman

Membru
  • Număr conținut

    352
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de airman

  1. Incerc sa conving un mosulet, care se ocupa cu sablat si vopsit electrostatic 'profi'-la scara ceva mai mare, sa intre si pe piata auto-moto, pt. vopsit diverse piese mai mici, gen jante, cadre moto, scarite, capace etc. Daca ar fi mai multi interesati, poate il conving...deci, intereseaza pe cineva?

    E o idee buna.

    Aveti aici un exemplu de powder coating pe jante.

  2. Cum pot astia sa mearga fara permis asa prin oras, sa nu-i doara nici macar in c*r, eu nu pot sa inteleg. Recunosc ca primele ture din viata mea pe motocicleta, au fost fara permis (altfel nu as fi descoperit pasiunea asta), dar am mers doar cateva sute de metri, la tara, pe un drum drept si necirculat, motocicleta fiind de 125 cc. Dar sa iesi in trafic, mai ales in oras, pe zx6r, deja e inconstienta pura. Bine ca a cazut prostu' singur, fara sa raneasca si pe altcineva, sau sa avarieze alte vehicule.

    on the money

  3. eventual o sedinta foto special pentru tine ca sa vezi daca avea inchis sau nu fermuarul de la "pravalie" si in functie de asta sa hotarasti tu vinovatul.Eventual un montaj video special pentru tine....

     

    on topic: Asteptam vesti despre starea de sanatate si evolutia ei...

    Niste poze ne'ar fii ajutat pe noi (prieteni cu el) sa il identificam mai repede... asa ca nu mai comenta aiurea.

     

    EvO! asteptam detalii.

     

    Motocicleta era gsxr 600 albastra (carene rizla) si numar ZPA ?

  4. shackalule nu-ti bate capu, de aia avem gabori (care mai sunt pe la munca si nu in concediu fortat)

     

    Vad ca aproape toti va luati de motociclist, este adevarat ca avea o viteza destul de mare avand in vedere limita de 70 DAR in momentul in care o masina iti taie fata pe LINIE DUBLA CONTINUA o belesti si la 50 la ora dak conservaru nu te baga in seama. Mamaia este singurul loc unde poti sa-i 'dai' cu un motor de viteza DAR bineinteles de multe ori urmand consecintele de mai sus.

     

    Sorine baiatu nu e ala cu care ne-am intalnit pe interioara cu motoru de la rgl ?

    Ma tu vrei sa faci bani cu linku tau de mai sus dar nu merge :)

     

    Sa ne fereasca sfantul de retardatii de la volan (tigani borati cu S600 sau femei de primari cu rangeuri sport) si de mancarimea din palma atunci cand nu este cazul.

     

    FOCKER OUT !

×
×
  • Creează nouă...