Sari la conținut

airman

Membru
  • Număr conținut

    352
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de airman

  1. E o idee buna. Aveti aici un exemplu de powder coating pe jante.
  2. Revenim in primavara sigur dar cu ce oare p.s. updateaza-ti sectiunea "Moto:F4i"
  3. La multi ani pentru acest topic
  4. Mersi Evo, din pacate el e. Cand mai ajungem la bacau la selena dau o bere.
  5. Niste poze ne'ar fii ajutat pe noi (prieteni cu el) sa il identificam mai repede... asa ca nu mai comenta aiurea. EvO! asteptam detalii. Motocicleta era gsxr 600 albastra (carene rizla) si numar ZPA ?
  6. Salut, caut semnalizare stanga fata pt un GS500F K4. 0727.759.706 Anca. Mersi.
  7. sustin eu unul nu ma mai mir de nimic in tara asta respect pentru Pascota
  8. Unde gasesc si eu o macheta cbr 1000 rr model 2008 2009 1:12 ?
  9. cine stie... poate k (cuvant urat) mergea pe contrasens fara sa-si dea seama gandindu-se ea asa (ce libera e band asta, uite fraierii cum se inghesuie in dreapta)
  10. DPMDV taierea liniei continue este o abatere mai grava decat depasirea vitezei legale. Nu ma refer doar la cazul asta particular.
  11. Clar, ti-am zis de atunci ca asta nu are zile multe la ce idei avea el. Sa inteleg ca avea manusi ? Ca parca nu simtea prea bine acceleratia ... Bine ca a scapat doar cu piciorul rupt.
  12. shackalule nu-ti bate capu, de aia avem gabori (care mai sunt pe la munca si nu in concediu fortat) Vad ca aproape toti va luati de motociclist, este adevarat ca avea o viteza destul de mare avand in vedere limita de 70 DAR in momentul in care o masina iti taie fata pe LINIE DUBLA CONTINUA o belesti si la 50 la ora dak conservaru nu te baga in seama. Mamaia este singurul loc unde poti sa-i 'dai' cu un motor de viteza DAR bineinteles de multe ori urmand consecintele de mai sus. Sorine baiatu nu e ala cu care ne-am intalnit pe interioara cu motoru de la rgl ? Ma tu vrei sa faci bani cu linku tau de mai sus dar nu merge Sa ne fereasca sfantul de retardatii de la volan (tigani borati cu S600 sau femei de primari cu rangeuri sport) si de mancarimea din palma atunci cand nu este cazul. FOCKER OUT !
  13. Hai si tu cu noi. HIGHWAY TO SLOBOZIA
  14. Unii se mai "uita" si la fiabilitate nu numai la frumusetea exterioara
  15. Blugi Shift LODOWN KEVLAR http://www.okazii.ro/catalog/33585888/Blug...OWN-KEVLAR.html
  16. Respect, sper sa ne adunam in weekend da nu mai vorbesc pe dinainte iar.
×
×
  • Creează nouă...