Sari la conținut

csati

EX+
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de csati

  1. V am trimis PM la amandoi. Sper ca l ati primit .
  2. Din Brescia pana in Miercurea Ciuc mi a adus o cu 150 EUR. Are camion saptamanal, dar nu cred ca ar duce pana in Iasi.
  3. Ar fi bine daca poti sa mi dai numarul de telefon al mecanicului. O sa mi fac programare totusi ar fi bine sa ma rezolve mai repede sa nu ajung noaptea acasa. Multumesc.
  4. Multumesc pentru informatii FLASH-TUNUNG. Am de facut revizia de 1000km ( prima). Ma tem ca daca nu fac revizia la ei se pierde garantia motocilcetei.
  5. A fost cineva in service la B&S Motors. Cum e? Stau la 250 km de Bucuresti. Merita sa duc motocicleta la revizie la ei?
  6. Am facut cateva poze cu Banditul meu. Si una cu vechea mea Suzi. Vanduta. Si in poza a treia in oglinda dreapta ma vedeti si pe mine
  7. Buna Mi am luat un Bandit 650s K7. poate cineva sa mi suna cum trebuie coborat saua la 770mm? Acum e la 790mm cu toate ca din fabrica vin coborate la 770mm. Multumesc
  8. Buna sunt Attila. Mi - am luat un gs500 din 2006 carenat si dupa 3000km parcursi am tras de ea cat am putut dar mai mult de 160 nu ia. O fi limitat?
×
×
  • Creează nouă...