Sari la conținut

Vulturul Cu Dinti

Membru
  • Număr conținut

    409
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Vulturul Cu Dinti

  1. Legat de subiectul spalatul motorului. Voi cum spalati motorul?

    Eu am observat ca de cand il duc la spalatorie plasticele negre devin gri si urate si matuite.

     

    Eu spal foaret des motorul, imi place sa fie TZUTZ si n-am problema ta! Sfatul meu este sa schimbi spalatoria. Pe langa asta, am gasit pe la benzinariile OMV, niscai servetele umede, pentru curatarea bordului masini. Sunt pentru diferite pentru suprafete mate sau lucioase. Foloses din cele mate dupa spalarea si uscarea motoretei pentru toate componentele de plastic negru. Juri ca-i ca-n prima zi motoreta.

  2. Da frumos!

    ... sau cum sa capresti o motocicleta...

    se putea opri totusi dupa ce i-a adaptat rotile spitate si amortizorul de ghidon :D

    se poate face si ceva frumos... http://www.streetfighterfinder.com/251/suzuki-custom-motorcycles/suzuki-v-strom-dl1000-streeetfighter-motorcycle/



    Pai, cele originale sunt DurAl. Nu merge facut din alt fel de aluminiu ca nu rezista.

    Primul l-am facut copie dupa orignal, M-a lasat un coleg vstromist sa il masor pe al lui si mi-a iesit destul de ok. Fiind insa de aluminiu se deforma usor si dupa ce l-am indreptat de cateva ori cu piatra pe drumuri uitate mi-am facut de fier.

    Iti recomand metoda prin care l-am facut eu.

  3. Am vrut sa pun si eu Fenda de carbon, dar m-am razgandit si mi-am fabricat o prelungire din cauciuc. Am luat un cauciuc folosit in cizmarie la talpi. Are cca 3-4 mm. L-am lipit pe interiorul aripii cu prenandez. Are avantajul ca nu crapa daca cobori o bordura mai inalta.

     

    o prelungire a aripii de fata este in jur de 100 de lei cu tot cu transport (atat am dat eu pe una din fibra de carbon) si face un serviciu excelent in aceasta directie.

  4. @Big_Boy Ce ai domle' cu cei de la Carpatica? Atata timp cat inca nu s-a dat legea aia in care imi refac motoreta/masina pe propia asigurarea nu o sa vada cineva, altceva de la mine...decat daca apar altii cu asigurari mai ieftine ca la ei :D

     

     

    atunci roaga-te sa nu te loveasca cineva cu asigurare la ei

     

    miarul pote sa iasa la cat vrea el. eu oricum daca e sa il cumpar il iau la minim un an dupa ce iese si sh. tva-ul sa il plateasca altii. :)

     

     

    Da, corect! Sa te fereasca sfantul. Carpatica si Euroins... care sunt bulgari defapt. L-am auzit pe unul dintre directori laudandu-se ce de bani fac ei si ce de tzepe trag ! Boicotez... nu va mai asigurati de la ei.

     

    In alta ordine, am descoperit o revista interesanta... ca deh, la americani a trecut criza si ei pot tiparii reviste de nisha! Mi-am facut un abonament online de 6 numere, 32 de lei si vreau sa le impart cu voi pe Vstromania.

    http://www.adventuremotorcycle.com/

     

    Am sa-i dau lui Bozoro materialul sa-l puna la download unde stie el sa ne anunte. E bilunar.

  5. Ma tot uit la filmuletul asta si nu inteleg ceva... DE CE?

    Este inconstienta pura si ceva skill dupa parerea mea...

     

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zKpnJ1jFcLU#!

    N-am avut rabdare sa ma uit pana la final... scapa?

     

    Un anunt pt Vstrom-isti. Lucrez la un parbriz pt DL 1000 si DL 650 pt turing, dar care sa gliseze pe verticala min 10 cm. In felul asta ai o vizibilitate buna peste parbriz in oras sau off si o protectie maxima la vant, intemperii si zgomot la drum lung. Fata de alte sisteme probate la noi, cel facut de mine, se poate configura usor fara scule, direct din saua motocicletei,chiar si din mers. Daca sunt interesati de subiect astept comenzi. Este deja montat pe DL 1000. Revin cu poze.

    Si-ntrun stil pur romanesc: - Este electric?

     

    :crack:

  6. Dragi mei, oricat am sperat se pare ca anul asta nu voi mai iesi pe drumuri ca anull trecut pe vremea asta. Asa dar ma retrag in barlog si in asteptarea Dakarului imi voi alina dorul cu o serie de filme, ca in fiecare iarna dealtfel:

    - Baja 1000, un film, in still american, foarte emotionant. Chiar daca, tot in stil american, au impresia ca e sunt crema cremelor [asha cum avea sa afle Roby Gordon mai tarziu la Dakar ca nu-i adevarat] merita vazut.

    - Man and Machine, o trecere in revista a celor mai dure competitii enduro. Excelent facut si frumos vorbit despre Romania si Romaniacs.

    - On any Sunday, un clasic pe care orice motociclist tre sa-l aiba in casa, film cu care sa "propavaduiasca" motociclismul printre "infideli"

    - desigur, Mondo Enduro.... fara comentarii best of the best.

    - Motorcycle Diaries, The fastest Indian si Freebird pe partea artistica. Trei filme ... inspirationale.

    - Faster, o introspectie in MotoGP, narata de Ewan McGregor.

    - Long way down and Long way around, chiar daca sunt Beemveuri!

     

    Nu-s trecute in vre-o ordine, sunt asha cum mi-au trecut prin capsec.

    Daca mai aveti sugestii si surse ;-) va rog completati.

  7. Horio, nu te panica, si noi ne-am ratacit la vecinii bulgari, si nu o singura data. :peace:

     

    Eu nu m-am ratacit in Bulgaria niciodat, Bulgaria s-a ratacit in mine :))

     

    Fara gluma acum, mi-am instalat pe garmin 2 harti facute de Bulgari, foarte bune, din care una chiar cu trasee off road [deh, ei pot, noi nu... ma rog, ei pot mult mai multe decat noi] plus harta de care zicea Bogdan si eram ca-n Dr Taberei, stiam tot. Defapt in Bg am invata sa merg fara maini :) Ma furase peisajul si n-am observat indicatiile gps-ului ca la intersectie sa fac dreapta, nu stanga si m-am prins dupa fro 20 de minute de mers, moment in care mi-am pus manile in cap... literalmente, m-am plesnit cu mainile peste casca injurandu-ma! In clipa in care am realizat ce-am facut, m-au trecut transpiratiile si, calm, am revenit cu mainile pe ghidon si am facut cale-ntoarsa. Pot spune ca Bg m-a invatat multe...

  8. Asta clar ma trage in jos.. lasa ca trag tare sa evoluez ;)

     

    Insa am ramas destul de "panicat" dupa ce am iesit la o tura buc - giurgiu - buc cu 2 vitezisti, sa zicem ca am cam scos untul din mine, rulare cu ~180... de atunci cand vad motoare mari si rideri experimentati ma gandesc ca vor dori sa mearga lafel de nebuneste, si mie unul nu imi place chiar atat de mult viteza, si nici nu fac fatza deocamdata, asa ca aleg sa nu ii incurc.

     

    De motocicleta sunt f multumit, e perfecta pt ce a fost ea gandita, insa sincer nu cred ca e facuta sa ruleze in mintile ei la 160-180, mai degraba pe la 130.

    Si acum sa fim sinceri, cati dintre cei experimentati si cu moto mari se limiteaza doar la 130? Pana acum nu am intalnit nici unul. Daca exista, cu mare placere vreau sa plec la drum cu ei :)

     

    Mda, asta e scuza majoritatii celor care au trecut de la 650 la 1000 [oricare model o fi el]... dar zau, unde rulati voi cu 180 fratilor, ca in afara de Germania nu stiu unde sa mai fie legala viteza asta ... si sa nu mai vorbim de sigurantza.

     

    Cum spunea si Edutzu, in afara de "senzatii" miarele sunt pentru turingul cu bagaje multe, pasager si distante lungi. Eu am facut toate concediilr cu mandra in carca si rareori mi-ar fi trebuit ceva mai mare.

     

    ... si daca ma insotesc "din gresala" cu vitezomani, le fac cu mana din spate si le urez drum bun!

×
×
  • Creează nouă...