Sari la conținut

Vulturul Cu Dinti

Membru
  • Număr conținut

    409
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vulturul Cu Dinti

  1. Eu spal foaret des motorul, imi place sa fie TZUTZ si n-am problema ta! Sfatul meu este sa schimbi spalatoria. Pe langa asta, am gasit pe la benzinariile OMV, niscai servetele umede, pentru curatarea bordului masini. Sunt pentru diferite pentru suprafete mate sau lucioase. Foloses din cele mate dupa spalarea si uscarea motoretei pentru toate componentele de plastic negru. Juri ca-i ca-n prima zi motoreta.
  2. Dragutza mea nu mai este tinerica. A implinit zilele trecute 50.000 de km. Deja intra in categoria "Mature" Ca sa zic asa este o MILR - Motorcycle I Like to Ride! LMA, draga mea!
  3. As vrea sa dau o tura scurta maine, pana la Susai si de acolo sa ies in Sacele. Aveti idee cum e drumul? Merci
  4. Da frumos! Pai, cele originale sunt DurAl. Nu merge facut din alt fel de aluminiu ca nu rezista.
  5. Ce de treaba au unii aruncati un ochi! http://www.advrider.com/forums/showpost.php?p=20877321&postcount=7583
  6. Am vrut sa pun si eu Fenda de carbon, dar m-am razgandit si mi-am fabricat o prelungire din cauciuc. Am luat un cauciuc folosit in cizmarie la talpi. Are cca 3-4 mm. L-am lipit pe interiorul aripii cu prenandez. Are avantajul ca nu crapa daca cobori o bordura mai inalta.
  7. Salutare, Din nefericire, vand SV-ul. Daca va intereseaza sau aveti cunostinte carora sa le recomandati un SV frumos, va rog aruncati un ochi pe anunt: http://www.pro-bike.ro/forums/classifieds/item/6836-suzuki-sv-650-2009-35000-km-3500-euro/#questions
  8. Da, corect! Sa te fereasca sfantul. Carpatica si Euroins... care sunt bulgari defapt. L-am auzit pe unul dintre directori laudandu-se ce de bani fac ei si ce de tzepe trag ! Boicotez... nu va mai asigurati de la ei. In alta ordine, am descoperit o revista interesanta... ca deh, la americani a trecut criza si ei pot tiparii reviste de nisha! Mi-am facut un abonament online de 6 numere, 32 de lei si vreau sa le impart cu voi pe Vstromania. http://www.adventuremotorcycle.com/ Am sa-i dau lui Bozoro materialul sa-l puna la download unde stie el sa ne anunte. E bilunar.
  9. N-am avut rabdare sa ma uit pana la final... scapa? Si-ntrun stil pur romanesc: - Este electric?
  10. Iaca niscai mansoane incalzite interesante. Le folosesti doar 2 luni pe an. Probabil au suficienta aderenta la mansonul original incat sa nu se rasuceasca, Par practice. http://www.oxprod.com/index.php?pg=3&action=dept&id=133&pid=600&p=
  11. Da, am incalzire! Dar imi ingheata degetul mare si degetele pe gare le tin pe manete. Mi-ar trebui vre-o 5 cm in plus in partea de jos.
  12. Q! Frumos afara! Frigutz dar frumos. Am iesit pana la Ploiesti sa-mi iau vin de la sacra-mea. Mi-ar prinde bine niste aparatori de maini un pic mai mari. Lma!
  13. Dragilor, Mi-a facut placere sa petrec inca un an alaturi de voi. Va doresc un an nou fericit si fara necazuri, motorete fara probleme si drumuri lungi si uscate! VcD
  14. @biohazardus: Da, eu le-am cumparat! La vremea respectiva nu erau decat 3 din 4 la vanzare, al patrulea urma sa vina.
  15. Dragi mei, oricat am sperat se pare ca anul asta nu voi mai iesi pe drumuri ca anull trecut pe vremea asta. Asa dar ma retrag in barlog si in asteptarea Dakarului imi voi alina dorul cu o serie de filme, ca in fiecare iarna dealtfel: - Baja 1000, un film, in still american, foarte emotionant. Chiar daca, tot in stil american, au impresia ca e sunt crema cremelor [asha cum avea sa afle Roby Gordon mai tarziu la Dakar ca nu-i adevarat] merita vazut. - Man and Machine, o trecere in revista a celor mai dure competitii enduro. Excelent facut si frumos vorbit despre Romania si Romaniacs. - On any Sunday, un clasic pe care orice motociclist tre sa-l aiba in casa, film cu care sa "propavaduiasca" motociclismul printre "infideli" - desigur, Mondo Enduro.... fara comentarii best of the best. - Motorcycle Diaries, The fastest Indian si Freebird pe partea artistica. Trei filme ... inspirationale. - Faster, o introspectie in MotoGP, narata de Ewan McGregor. - Long way down and Long way around, chiar daca sunt Beemveuri! Nu-s trecute in vre-o ordine, sunt asha cum mi-au trecut prin capsec. Daca mai aveti sugestii si surse ;-) va rog completati.
  16. Eu nu m-am ratacit in Bulgaria niciodat, Bulgaria s-a ratacit in mine ) Fara gluma acum, mi-am instalat pe garmin 2 harti facute de Bulgari, foarte bune, din care una chiar cu trasee off road [deh, ei pot, noi nu... ma rog, ei pot mult mai multe decat noi] plus harta de care zicea Bogdan si eram ca-n Dr Taberei, stiam tot. Defapt in Bg am invata sa merg fara maini Ma furase peisajul si n-am observat indicatiile gps-ului ca la intersectie sa fac dreapta, nu stanga si m-am prins dupa fro 20 de minute de mers, moment in care mi-am pus manile in cap... literalmente, m-am plesnit cu mainile peste casca injurandu-ma! In clipa in care am realizat ce-am facut, m-au trecut transpiratiile si, calm, am revenit cu mainile pe ghidon si am facut cale-ntoarsa. Pot spune ca Bg m-a invatat multe...
  17. Mda, asta e scuza majoritatii celor care au trecut de la 650 la 1000 [oricare model o fi el]... dar zau, unde rulati voi cu 180 fratilor, ca in afara de Germania nu stiu unde sa mai fie legala viteza asta ... si sa nu mai vorbim de sigurantza. Cum spunea si Edutzu, in afara de "senzatii" miarele sunt pentru turingul cu bagaje multe, pasager si distante lungi. Eu am facut toate concediilr cu mandra in carca si rareori mi-ar fi trebuit ceva mai mare. ... si daca ma insotesc "din gresala" cu vitezomani, le fac cu mana din spate si le urez drum bun!
  18. Nu esti defazat, dar zilele sunt mai scurte toamna... sau, ma rog, pari genul "fazat" mai degraba pe zile de vara....
  19. ... si daca va apuca asha, o nebunie si vi se pare ca motoreta nu mai merge cum mergea... ca nu mai TRAGE cum tragea... ca s-a dus tot zvacul... ascultati sfatul meu... umflati cauciucurile! PS: Acest prost este un pamfletz... luati-l!
×
×
  • Creează nouă...