Sari la conținut

Treephoo

Membru
  • Număr conținut

    270
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Treephoo

  1. mai merge cineva pe vremea asta? as scoate-o din garaj ca tare frumos e afara dar mi-e frica sa nu ma introc pe zapada :))

     

    apropo pentru cei care stau in bucuresti, unde fac si eu o reglare a injectiei + curatare injectoare (cred ca de asta are nevoie ca toamna asta pornea cam greu si cateodata se oprea din senin la cald...nu stiu ce naiba, ce-i drept e si setat relantiul cam jos pe la 900rpm trebuie sa ma ocup si de asta) probabil trebuie schimbate si bujiile.

     

    la primavara primeste placute noi, schimb de ulei si filtru...sa-i fie de bine.

  2. ce topic deschis aiurea :(). catre h4m3asdsah just fucking google it, dar din moment ce planuiai sa-ti iei cbr f4 n-o sa-ti ajunga banii sa-ti iei gsx-r 600 de-ala cu butonel de nos :D)

     

    orice ai alege ai grija :D

  3. Ce liniste e aici..nu mai lucreaza nimeni la sala ? :)

    Eu va inteleg, si mie imi place kebab-ul, dar mai fac si miscare :)

     

    In alta ordine de idei, voi cum combinati grupele de muschi ? gen: luni(picioare + biceps) marti(spate+umeri) etc..

     

     

    in niciun caz nu combini picioare cu biceps. picioarele le lasi singure sau faci abdomene dupa ele pana mori. se combina grupe de muschi apropiate. eu unul nu le combin prea mult: luni piept, marti picioare cu abdomene (pieptul trebuie lasat sa creasca), miercuri brate (biceps, triceps, strong), joi spate,trapez, vineri umeri.

  4. survolaj o sa vorbesc cu bozgorul din harghita daca are asa mare incredere in motorul lui sa-l aduca la bucuresti sa vedem ce zice ca el mi-a zis ca e in stare f buna. acum ce sa zic e ca la ruleta nu stii ce-ti pica. mai astept oricum sa vad ce se mai arata pe piata.

     

    in alta ordine de idei cat s-a mai facut tariful pe amckart?

  5. pai tocmai de-aia am vorbit cu cei doi sa-mi trimita poze la ce ma intereseaza: frane, furca, lant, cauciucuri, capace motor, bord, far ...ce-i mai important.

     

    oricum direct carenele jos la orice vizionare.(survolaj stai linistit ca stiu cat de greu e sa gasesti un motor cu km reali ca nu-i greu sa iei un bord de la dezmembrari cu 5000 km chiar si pt K6-le tau)

     

    cat despre preferinte, mi se pare o intrebare futila din moment ce am intrebat strict despre aceste modele. si da, serious sam are dreptate, n-am din pacate 5500-6000EUR sa-mi cumpar si eu un k5 k6 decent...dispun doar de 2500EUR si Survolaj daca nu ma ridic cu K1 la nivelul tau poti sa nu ma saluti in trafic n-o sa mor din asta :laugh: desi aici ar trebui sa fim uniti de la cel mai vechi pana la cel mia nou gsx-r

     

    serious sam stii motorul ala de la harghita de 1000?

×
×
  • Creează nouă...