Sari la conținut

Treephoo

Membru
  • Număr conținut

    270
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Treephoo

  1. Am vandut in 2011 Mobra si nu mai stiu cui ). Daca se mai afla pe aici omul care a cumparat mobra de la pagina 91 ( /index.php?/topic/8762-mobra/page-91 ) il rog sa ma contacteze. Zi faina
  2. am intrebat si eu. nu trebuie sa sari asa ca ars Alter Ego ca n-am dat cu parul sa tragi tu concluzii despre cat stau eu acasa in fata calculatorului.bea un ceai de musetel.
  3. ce se mai aude cu lucrarile la cele 2 circuite? cei care stau prin zonele respective...nimic?
  4. multumesc pentru sugestii. cand oi scoate-o de la iernat primeste...
  5. mai merge cineva pe vremea asta? as scoate-o din garaj ca tare frumos e afara dar mi-e frica sa nu ma introc pe zapada ) apropo pentru cei care stau in bucuresti, unde fac si eu o reglare a injectiei + curatare injectoare (cred ca de asta are nevoie ca toamna asta pornea cam greu si cateodata se oprea din senin la cald...nu stiu ce naiba, ce-i drept e si setat relantiul cam jos pe la 900rpm trebuie sa ma ocup si de asta) probabil trebuie schimbate si bujiile. la primavara primeste placute noi, schimb de ulei si filtru...sa-i fie de bine.
  6. Motorex Top Speed 15W/50 pe k1 de 1000? Foloseste careva? Cum se comporta?
  7. )) reformulez: e vremea perfecta pt iesit pe-afara
  8. nu cred ca o sa fie prea soare ca sa ne bucuram si noi calumea de "motosicli"
  9. am facut si eu la Adi-Star in fundeni...80 RON repede, bine si ieftin.recomand.
  10. ce topic deschis aiurea ). catre h4m3asdsah just fucking google it, dar din moment ce planuiai sa-ti iei cbr f4 n-o sa-ti ajunga banii sa-ti iei gsx-r 600 de-ala cu butonel de nos ) orice ai alege ai grija
  11. de-aia am ales sa nu merg ))
  12. are cineva "din greseala" un owner manual de k1 1000 ?
  13. serious mass de la optimum nutrition. sac de 5,5 kile 180 ron. unul dintre cele mai bune gainere daca nu cel mai bun.
  14. in niciun caz nu combini picioare cu biceps. picioarele le lasi singure sau faci abdomene dupa ele pana mori. se combina grupe de muschi apropiate. eu unul nu le combin prea mult: luni piept, marti picioare cu abdomene (pieptul trebuie lasat sa creasca), miercuri brate (biceps, triceps, strong), joi spate,trapez, vineri umeri.
  15. nu ma deranjeaza dar eram curios la posesorii de gsx-r
  16. oala de ambreiaj de la gsx-r 1000 k1? vreau sa cumpar unul si proprietarul mi-a zis ca e boala lor si ca daca trag ambreiajul sunetul dispare. e adevarat?
  17. survolaj o sa vorbesc cu bozgorul din harghita daca are asa mare incredere in motorul lui sa-l aduca la bucuresti sa vedem ce zice ca el mi-a zis ca e in stare f buna. acum ce sa zic e ca la ruleta nu stii ce-ti pica. mai astept oricum sa vad ce se mai arata pe piata. in alta ordine de idei cat s-a mai facut tariful pe amckart?
  18. pai tocmai de-aia am vorbit cu cei doi sa-mi trimita poze la ce ma intereseaza: frane, furca, lant, cauciucuri, capace motor, bord, far ...ce-i mai important. oricum direct carenele jos la orice vizionare.(survolaj stai linistit ca stiu cat de greu e sa gasesti un motor cu km reali ca nu-i greu sa iei un bord de la dezmembrari cu 5000 km chiar si pt K6-le tau) cat despre preferinte, mi se pare o intrebare futila din moment ce am intrebat strict despre aceste modele. si da, serious sam are dreptate, n-am din pacate 5500-6000EUR sa-mi cumpar si eu un k5 k6 decent...dispun doar de 2500EUR si Survolaj daca nu ma ridic cu K1 la nivelul tau poti sa nu ma saluti in trafic n-o sa mor din asta desi aici ar trebui sa fim uniti de la cel mai vechi pana la cel mia nou gsx-r serious sam stii motorul ala de la harghita de 1000?
  19. merci todea...stiu anuntul de foarte mult timp, dar, fara suparare, mi s-a parut kitch. astept sa vad ce mai apare pe piata. astept poze de la un 750 din constanta si un miar din harghita sa vedem ce se alege (ambele la 2500 EUR). din poze arata bine amandoua.
  20. merci cmd il stiu pe-ala...astept cateva poze close-up de la proprietar.
  21. se desparte careva de pe-aici de vreun K1 de 750 sau miutza?
  22. ce ziceti de cauciucul ala ? o merge pe 1000 ?
  23. asa e...scumpe ale dracu...de-aia ne descurcam cum putem stai linistit aladine la toti ni-i greu
×
×
  • Creează nouă...