Sari la conținut

calator

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    incerc sb-xx-fck

calator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Lucrurile se invart in asa fel incat se pare ca sansele sa ajung si eu la Tg Secuiesc.... S-a gasit cineva care sa ma ia cu motoreta! Uraaa! Traiasca cine stiu eu, nu dau nume ca nu vreau s-(l)o dau de gol pe motociclistul(a) care face fapta buna! Aleluia... Ne vedem cand ne-ntalnim!
  2. @ John Paul -> Respect pentru felul in care ai vorbit si multumesc pentru gandurile bune! Am sa lansez oferta si pe forumul Pro-Bike... poate poate! Si cred ca ma voi gandi mai bine daca sa-mi iau totusi motor. Pana una alta astept niste vesti (ninja?!?) dupa care sper sa fiu inca o data si definitiv virusat! Sper ca se simte cine tre sa se simta! :-) Ninja?!?
  3. Merci... asta sa fie cea mai mare prostie a mea.....
  4. hai sa o fac ca la targ... prezentarea calului: 26 de ani, 72kg, 172 cm (inaltimea trupului pana la nivelul superior al cutiei craniene) M-am mai dat cu motoru' ca pasager,,, stiu deci ce si cum functioneaza sistemul cu pasageria... Iar daca am cerut sa mise faca o oferta am facut-o cu convingerea ca DACA o va face cineva, acel CINEVA va fi fi suficient de matur si experimentat/a incat sa ma plimbe in siguranta (!)... Si inca o data DA... sunt constient de riscurile la care ma expun.... Astept alte intrebari!
  5. Ok, merci... P.S. Misto sa faca fiecare cu cine isi permite, eu asa stiu ca e frumos, dar pentru ca totul se reduce la educatie si multi isi permit misto-uri protejati de anonimat... Bafta! No more for the comment P.S. II Cineva de la vreo agentie de turism prin zona?
  6. Cred ca tocmai incep sa-mi schimb imaginea despre motociclistii de pe motociclism.ro Mi-ati fost recomandati cu placere dar la ce vad aici... nu as vrea sa jignesc pe nimeni personal, (chiar daca IraSciBil se poate simti) dar vad ca nu sunteti decat acei motociclisti pe care ii vad pe strada in slai, maieu si ochelari de soare.... curand statistici... Incep sa-mi scot din cap sansele de a lega o prietenie cu cel putin 1 motociclist de pe acest forum, si cu atat mai putin de a face o excursie frumoasa cu unul dintre voi... Plimbati-va numai voi... eu ma dau cu masina....
  7. Sunt atat de tampit incat daca mi-as lua motor pt uz propriu si permanent as deveni irascibil si probabil as muri repede.... si intamplator nu-mi doresc sa ramana mama fara mine si catzeaua mea fara stapan! Iar daca am increde sa ma sui in spatele altuia.... asta e limita maxima a riscului la care ma expun! Imi pun mai in siguranta epiderma daca ma "daruiesc" unui moticiclist experminetat si cunoscator dect daca ma dau singur.... Nu ma subestimez, imi cunosc adevarata valoare si am pretentia (motivata) ca sunt suficient de inteligent sa REALIZEZ si sa imi recunosc IN PRIMUL RAND MIE faptul ca as fi kamikaze daca m-as da eu pe mine insumi pe motor! IraSciBil.... stii ca varza stricata pute????
  8. Sa inteleg ca aveti simtul umorului foarte dezvoltat in boala sau sunteti ImbeCili si NU intelegeti ca eu am facut o oferta! STIU ca sunt motociclisti care isi doresc sa se plimbe dar nu isi permit financiar sa faca plimbari foarte mari! Eu am buget care nu imi permite oarecare plimbari dar nu imi permit neparat motor! @ Irshcibil (nu neaparat InteLigent) -> Daca citeai atent si cu creierul remarcai ca intentia mea a fost de a gasi UN OM.... nu un biscuite si cu atat mai putin vreun/o obsedat/a sexual.... Plimbarea este scopul, drumul.... NU cuplarai sau mai stiu eu ce.... IraSciBil.... esti varza! Iar eu ca newbie on board imi permit sa-ti spun.... si am taria sa ti-o spun si privindu-te in ochi: Daca ai glumit e o gluma de c.a_c/at.... daca ai vb serios..... @ all others -> Oferta mea ramane valabila! Dar NUMAI pentru OAMENI MOTOCICLISTI, nu si pentru Irascibili.....
  9. Sunt nou pe acest forum, asta e primul meu post! Sper sa aiba si ceva ecou! Am sa va expun in mare ce ma intereseaza, dupa care astept oferte! Vara asta vreau sa ma plimb prin Europa! Macar prin cateva tari vestice! Cu motorul! Probema mea este insa ca NU am motor, si sansele sa-mi iau unul sunt mici! De fapt material vorbind mi-as putea lua unul, nu cel mai mare si mai tare, dar ceva care sa ma duca si sa ma simt bine pe el (Ducati Monster 600)! Ideea este ca eu sunt mai tampit de felul meu, si daca m-as sui la ora asta de calarit, cu siguranta as deveni in foarte scurt timp o staitistica! Si nu vreau asta! Sunt constient ca as fi periculos in trafic, atat pentru mine cat si pentru ceilalti, fapt pentru care ma complac in postura de pasager de ocazie. Iar ca pasager sunt unul foarte cuminte, ma tin bine, sunt atent la inclinari, stiu sa ma inclin, si nu ma scapa p***i pe drum! Si pentru ca sunt un pasager bun, caut un motociclist/a care sa isi doreasca un pasager bun, pe care sa il p[limbe prin Europa. Ma ofer & ma angajez sa suport cele mai importante costuri ale calatoriei: benzina, eventuale probleme tehnice, cazare & masa.... Daca am fost suficient de convingator si se gaseste cineva care isi doreste sa se plimbe prin Europa pe motor dar nu isi permte material, astept propuneri de "colaborare" si trasee .... PM sau email la hondaniel2@hotmail.com P.S. Nu sunt intersat de sexul sau varsta celui/celei care vrea sa ma ia in excursie, ci DOAR de excursia in sine....
×
×
  • Creează nouă...