Sari la conținut

ghostfacerider

EX+
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Numar Moto
    B 21 WTX
  • Club
    sorry...

ghostfacerider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Stiu asa m-am nascut si acum e timpul s-a ma bag la somn
  2. Pana la a afirma ca ma cunosti ( si nu ai cum ),mai bine spune-le oamenilor de aici cum ai avut tu accident la mare,cum ai fost ajutat si ce scarbos te-ai purtat cu cei care te-au ajutat ! Asta ca sa stie lumea ce sfant posteaza si arunca cu pietre ! Inca o data scuze daca am folosit un limbaj mai neadecvat! Nu asta a fost intentia...Am auzit de nu stiu cate accidente in ultimul timp de genul : - conserva a intors in fata mea... - conserva nu a dat prioritate... - conserva a oprit brusc... Oameni buni, daca acesti oameni erau ceva mai prudenti si nu alergau asa,nu se intamplau aceste accidente ! Asta m-a deranjat...nici unul nu spune: daca aveam viteza mai mica poate il evitam ! Aprilia mea (este si noua) schimb la 3000 ture si are deja 50 pe ora! Pacat de toti acesti copii care mor pe capete,si trecand peste vina legala a soferilor,singurul motiv este VITEZA EXCESIVA si TERIBILISMUL ! Toate cele bune !
  3. Omule ce nu ai inteles ? Am spus ca tipul avea mult peste 30 la ora ! De aici provine toata aceasta discutie...imi pare rau pentru ce i s-a intamplat,dar sincer m-am cam saturat de bocetele unora care zic : am mers incet nu aveam mai mult de 30 - 40 pe ora si altii sunt de vina !!!Macar sa nu mai pomeneasca asta...Daca nu ma crezi du-te intr-o zi si stai in fata la Ateneu si vezi cam ce viteza au toti motociclistii(including me),cand pleaca de la stop pana la prima trecere de pietoni ! Nu a nimic impotriva acestui lucru,dar macar sa nu ne lamentam de genul : Vai de capul meu ce am patit ,,,si aveam doar 30 pe ora !
  4. Auzi ma catacomba...eram la farmacia aia pe dreapta si ti-am auzit zgomotul motorului....cat ma pricep eu zic ca aveai peste 80 la ora....Nu mai face naibii pe victima ca nu te prinde ! Cand faci slalom asa ca tine sa te vada lumea sa intoarca capul "gagicele", dupa tine asa o sa patesti mereu ! Te duc undeva cu taxiul ? Esti asa "dastept",si crezi ca cei care nu sunt de acord cu tine si nu te compatimesc sunt prosti ? Amice ...esti varza !!! Iar tu meriti dispretul meu si al unor baieti ! Sa ai parte de cacao la nas si m_ci la ku...intelegi tu ! Frustratule
  5. Bah,mergi tu cu 30/ora cu motorul ? Sa fim seriosi !!! Toti smecherii astia cu fitze in cap,care cred ca pot conduce motoare,.....isi merita soarta !!!
  6. Nu inteleg ce legatura au banii cu maniera de a conduce ? Sau te deranjeaza ca tu nu ai si altii(ariciu) au ?Asta nu trebuie sa fie frustrant pt tine !
  7. ghostfacerider

    Giurgiu-hayabusa

    Asa este frate !!! Ca bine ai zis-o ! De ce oare nu vad ceilalti ce inseamna placerea, si ce risc reprezinta teribilsmul ? R.I.P
  8. In sfarsit niste cuvinte la obiect !!! Daca vezi ca e asa pe jos ce naiba risti atat de mult ? O cauta multi cu lumanarea !
  9. Am citit pe net...sunt extraordinar de multe fan cluburi XX...la noi nu e nimic ! Oare nu este un model agreat ? Rog detinatorii sa isi exprime opiniile !
  10. Este vorba de altfel de cuplu...nu prea iti da voie ,decat daca vrei sa iti bati joc de tine si de motorul tau !
  11. Ce curbe frumoase ....Ce biker prost ! E clar ,cum a zis si Baiazid,i-a fost frica sa se aplece !
  12. dar tu nu ai motor...ci motoreta ! incearca tu asta la un motor de peste 1000 sa vezi cum e....o data o schimbi ! intelegi ?
  13. Zimnicea - Caracal este varza...praf ! Ai grija si la carute trase de magari,si la animale lasate de capul lor ! Drum bun !
×
×
  • Creează nouă...