Sari la conținut

horiabt

EX+
  • Număr conținut

    700
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    1988
  • Numar Moto
    B 71 MOH
  • Club
    HOT Wheels

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ij 56 Festival,CZ 250,Simson,Jawa 350 california,Jawa 350 Ts,Suzuki GsxF,Honda CBR 600 F,Yamaha Fazer,Honda 1100 XX.
  • Interests
    tot ce tine de bike ...

horiabt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pacat de el ! R.I.P. ! Sigur carutasul este vinovat...dar ma intreb retoric : Oare daca avea viteza mai mica nu putea evita ? Nu uitati : VITEZA UCIDE ! Si nu te incalzeste cu nimic ca in PV de la politie va scrie ca celalalt este vinovat !
  2. Pacat de tineretea lui ! Sa ii fie tarana usoara !
  3. Frumoasa vreme ai avut ! Cool faza cu bolovanul ! Cu bulgaroaica nu ai "socializat" ?
  4. Ma inclin in fata celui care imi poate explica de ce este de vina soferul camionului care opreste brusc iar 2 cretini pe scuter(sau moped) se infig in el ? Sau doar asa vorbiti ca sa va bagati in seama?
  5. Daca priveai cu atentie,pe PROTV a fost stirea,vei vedea ca accidentul cu moto care s-a bagat in depasire intre bordura si duba care semnaliza dreapta e din vina EXCLUSIVA a motociclistului !!! Teribilism prostesc ! Si la cei cu scuterul este discutabila dar nu ma pot pronunta ! Ieri un prieten de-al meu a patit acelasi lucru....vira dreapta semanlizand,pe baba novac sa mearga spre muncii,cand printre el si bordura un scuter buf in aripa spate a masinii lui !!! Ce este asta? Vina soferului ca nu i-a dat voie tembelului sa mearga cum vrea muschii lui de amarat ? O parere mai mult decat subiectiva care denota f.f.f.multa experienta de viata !
  6. Frumoase poze si cred ca si plimbarea ! FJR -ul merge bine ? Multumit de el ? Frumos !!! Cine era domnul cu geaca aia cu flacari ?
  7. horiabt

    Black Vfr

    Frumoasa foc ! Sa o stapanesti sanatos !!!
  8. Mai bine moderatorii cand observa ca continutul topicului o ia razna l-ar inchide...ce atata nebunie? A avut casca,ba nu a avut,era al lui motorul,ba nu era...etc...sa posteze domle atunci cand stie ceva concret ,daca nu sa se duca sa culeaga porumb respectivul care deschide un astfel de topic ! Auzi...ku klux klan....am vb eu cu un prieten de la poliitie si mi-a zis ca avea casca! Prostii,enormitati,frustrati,tembelism...multa pentru genul asta de oameni !
  9. R.I.P. ! Si-a cautat -o cu lumanarea...Nu pot fi de acord nici cu cine a scris: asa-i trebuie ! Mai bine zis teribilismul pe 2 roti in Romania(si nu numai),naste tragedii ! Pacat !
  10. Mai ce rau esti ! De ce nu pui si o poza cu noua ta masina ? Ca sa nu faci cinste ? Mi-am mai luat una...uite pun poza aici...e turbo !!!
  11. horiabt

    Hotel Park - 13.03.2007

    Cita dreptate ai cu P.S.ul tau !!!Si nu numai aici ci in majoritatea topicurile se intampla asa ceva...Majoritatea sunt varza...
×
×
  • Creează nouă...