Sari la conținut

whynotnow

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    not yet
  • Club
    not yet

whynotnow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @Thomas "@whynotnow, telefonul lui catre mine a fost cand era jos, era in stare de soc si imi spunea alandala ce s-a intamplat. Apoi pana sa postez pe net nu am mai avut vesti direct de la el ci de la baietii de la KawaMotors si parinti. De aia am si specificat ca el va explica mai clar cand va ajunge pe net Atitudinea lor a fost, din cate am inteles, mai dura fata de gura-casca si "judecatorii" de ocazie." Da man, te cred! Nasol rau momentul! Oricum trebuie sa recunosc ca mi-as dori eu niste prieteni care sa vina sa ma ajute asa prompt ca baietii de la KawaMotors! Bafta tuturor!
  2. Eu am vorbit civilizat si am relatat niste chestii. Nu am zis ca detin adevarul suprem. Scuteste-ma de atitudinea romaneasca de scandal cu expresii de maidan.
  3. Citesc de ceva vreme acest forum dar acum cind vad ca unele eveniment sint relatale eronat nu pot sa nu intervin. "Din relatarile lui telefonice (pana acum) venea pe banda III spre Lira si in intersectie, de pe contrasens, i-a facut stanga in fata o masina. A evitat-o pe cat posibil dar tot a luat-o. De lovit nu s-a lovit foarte rau, a fost dus cu Salvarea si acum e la Municipal la investigatii." Ar fi de spus urmatoarele ca sa vedeti in adevarata lumina accidentul: - acolo sint doar 2 benzi pe sens - nu in intersectie - si masina si motocicleta se deplasau in aceasi directie (NU "de pe contrasens, i-a facut stanga in fata o masina") - motocicleta a lovit aripa din spate stinga (NU inteleg faza cu evitatul) - prietenii care au venit repede in zona sa-l ajute au inceput cu injurii la adresa soferului fara sa stie exact ce s-a intimplat se pare - martorii oculari intimidati de prezenta motociclistilor s-au ferit sa depuna marturie Eu zic ca e corect sa spuneti exact ce s-a intimplat... ca din ce s-a spus pina acum... Multa bafta MacLeod si insanatosire grabnica!
×
×
  • Creează nouă...