Sari la conținut

YZF

INACTIV
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Ploiesti
  • Numar Moto
    rosu
  • Club
    nici unul

YZF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. YZF

    Bursa locala

    Vand motoreta din dotare. An fabricatie 1998, echipata stock, cauciucuri aproape noi Michelin CT sport, 40k si ceva km (foarte putini facuti de mine), primul proprietar in tara dupa firma de leasing pe care a fost adusa acum cativa ani din Germania. Trag foarte bine cei 100 caluti si arata destul de bine motoreta. Noul proprietar va primi si un schimb de ulei si filtru plus un set de bujii inca neschimbate. ITP facut anul trecut. Pret fix 1800Euro easy_liviu@yahoo.com 0722.650.313
  2. YZF

    Bursa locala

    FOARTE URGENT - PRET 500 LEI /COSTUM
  3. YZF

    Bursa locala

    Vand costum moto din 2 piese, din piele, marime L (52-54)si XL (54-56) provenienta Spania. Costumele sunt negru simplu, din piele de calitate foarte buna, cusaturi ingrijite. * Potrivit pentru tot timpul anului vestă matlasată detasabila * conexiune fermoar convenabil pentru majoritatea tipurilor de pantaloni * protecții flexibile CE la umeri Âşi coate * o mai bună vizibilitate prin înaltă calitate 3M Scotchlite ? material reflectorizant * Cu fermoar frontal complet * 4 buzunare cu fermoar * buzunar zip in interior * buzunar interior pentru adaugarea de protectii * fermoar Âşi manÂşetele reglabile * protecție UV 50 + * Exterior: Piele naturala * Vesta interioare si captuseala 100% poliester Tel: 0722.650.313 Liviu (Ploiesti) Pret per costum: 700lei - URGENT, Pret pt ambele costume: 1200 lei!!!!
  4. Adica eu si Arimanu suntem NIMENI Suntem noi conservari dar avem suflete de motoristi
  5. Salut!! Inca unul din Ploiesti... Felicit initiativa... Pana acum cunosc mai multi motociclisti in Bucuresti decat in Ploiesti.. V-am vazut de nenumarate ori prin oras( in special pe Cobra)... ne-am salutat.. dar niciodata nu ne-am intalnit.. Am moto din iulie si sunt impatimit de cand ma stiu.. Moto: Yamaha Thundercat.... Zona.. Bariera Bucuresti... Deocamdata motorul se odihneste la tara, dar nush cat mai rezist fara Deci.. astept cu nerabdare sa ne cunoastem, si sa iesim impreuna la o tura Va salut.. Liviu
  6. Ai ajuns pana in Brasov? Te-am vazut la iarba verde.. faceai poze.. fumai.. Noi ne-am incumetat si am ajuns in Brasov! Nu recomand nimanui sa faca traseul asta pe vremea asta~! Am inghetat.. Drumul era aiurea.. plin de praf si apa pe anumite portiuni... zapada pe margine.. Nu a fost chiar o placere ci o aventura.. (Bursi stie!!) Si nu regret nimic pentru ca am ajuns acasa cu bine si avem de ce ne amuza de peripetiile de pe drum.. Brrrr... s-a cam dus sezonul plimbarilor lungi.. A trebuit sa ne incalzim manusile inghetate la caldura motoarelor.. asta si in timp ce mergeam Asa ca.. sa ne vedem cu bine la primavara cand o sa fie cald si bine! Oare o sa rezistam sa nu iesim daca or mai fi zile ca cea de astazi?!
  7. YZF

    Na Ca Am Patit-o Si Io...

    Ai avut noroc!! Cunosc denivelarile de pe bulverad... sunt cam la toate intersectiile; daca esti neexperimentat si putin neatent ti se poate intampla asa din senin... N-am patit-o si sper sa ma fereasca Dumnezeu.. Ai grija de tine.. si sa ne vedem cu bine prin oras!
  8. Mi-ar face mare placere sa merg si eu... Mai ales daca se merge incet (sunt incepator).. Problema e ca sunt din Ploiesti si nu cunosc deloc drumurile tarii ca sa ne putem intalnii undeva.. Daca mai este vreun concetatean doritor, sa ma agate si pe mine de motorul lui ; Cum stati pana acum? Cati sunteti? De la ce ora se pleaca, si traseul este tot prin Pitesti? Oricum, daca nu o sa ajung.. DISTRACTIE PLACUTA si aveti grija de voi!
×
×
  • Creează nouă...