Sari la conținut

ionut73

Moderatori
  • Număr conținut

    3.938
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ionut73

  1. Sau nu mai notezi nici un timp, nici de plecare, nici de sosire. Fiecare se da cat si pe unde vrea, la gramada. Dar are la dispozitie un traseu si o intalnire cu mai multi enduristi decat ar avea parte la o iesire solo sau in grup restrans.

     

    Asa a facut Patrick in 2009 (cred) la Gheorghieni. Au fost cam 150 de oameni si a fost super traseu si super atmosfera. Fiecare facea cate ture avea chef, pleca la ce ora vea chef, intra pe bucle de hard sau nu. SUPERB!

     

    Si eu zic ca daca alegi sa faci clasament trebuie sa incerci sa reflecte cat mai bine realitatea din cursa.

     

    Altfel a fost bine - eu voi reveni cu placere si la cursa si la plimbare!

  2. eu nu sunt dispus sa risc o accidentare ca sa le fac lor spectacol gratuit- parca si tu scriai asta pe aici acum multi ani , nu ?

     

    pai da mah, eu ziceam de trasnaile care se faceau acum cativa ani ca o cam luasera oamenii razna si se faceau niste obstacole riscante. Cum a facut Alec in toamna e de super bun simt - nu era nimic riscant; nu trebuia mare skill sa le treci si daca erai bun puteai sa faci si show. Asa trebuie.

  3. intr-adevar , cam mici penalizarile, baga Alec minute mai multe, sa le piara orice tentatie sa taie traseul. Apropo, va fi acel prolog ca anul trecut ? Personal nu-i vad rostul decat pentru clasa experti, daca ideea competitiei si traseul de hobby sunt de soft (clasic) enduro

     

    ti-e frica de busteni Secelene :)

    » Post actualizat in 28 Mar 2015 09:19

    MULTUMESC!!!Hai ca v am dat de lucru . In vara lui 2014 m am tot dat prin padure p la Monteoru dar cred ca LA MOTOARE majoritatea vin cu cross.VA INVIDIEZ. DISTRACTIE PLACUTAAAA

     

    in 2004 aveam o aprilia pegfaso cu care am inceput offroadul. Am schimbat cauciucurile (care erau prima limitare) si am inceput sa trag de ea. Motorul saracu impingea si muncea dar cand am inceput sa ii cer mai mult si mai mult a inceput sa se dezintegreze - au curs suspensiile fata, s-a indoit!!!! axul de la amortizorul spate, am prajit ambreiajul. Am reparat-o si nu m-am mai atins de ea pana nu am vandut-o. Daca vrei ceva cu care sa mergi si pe sosea si in padure cauta o yamaha TT 650 sau o HONDA XR 650; cu toate ca se gasesc destulde putine in mintile lor

  4. nea ionut,daca te referi la prietenii care au stat 5 ore pe traseu,ma simt cu musca pe caciula☺

    da, sunteti pe lista aia. Si voi si Andrei si inca vreo doi. Oameni care zic eu mergem cam la fel. Ideea era ca eu nu sunt dispus la momentul asta al vietii sa fac 30-40km in 5 ore. Asta inseamna mult impins, intors, cazut, ridicat, incercat din nou. Respect efortul vostru dar pe mine nu ma tine

  5. Plec cu amicul meu Radu in acelasi timp anul trecut de la Cluj pe traseu ( ma duc teava,depasesc la greu,pe Radu nu l-am mai vazut din primii metri),ajung la prima alimentare si intreb de el mai mult in gluma si imi spun organizatorii ca are 20 de minute in fata mea.imi cade fata. Plec disperat pe traseu in prind din urma la un dop,trec rapid de dopul ala ,Radu avea 4 T pe atunci si statea la coada sa imi faca loc si inchei cursa cu x minute in fata lui.

     

    povestea asta cu "ma duc teava", "plec disperat" si "trec rapid de dopul ala" e a unui prieten de-al tau care se da bine presupun :grinbandit:

  6. nu am alte pretentii ci doar sa imi vad adevarata valoare....daca sunt hobby sau expert.

     

    pai asta nu o sa vezi decat mergand la o cursa unde vin piloti foarte buni, nu stii traseul deloc si unde nu poti taia. Cum e Enduro Panorama de ex. Mergi la Deva la A (experti) si vezi cum stai la sfarsit. O prieteneasca pe teren propriu cu un checkpoint intr-un drum irelavanta pentru atestarea nivelului de performanta sportiva.

    » Post actualizat in 23 Mar 2015 11:22

    Singurl pe care il cunosc si nu era de hobby e ungur, deci nici o sansa sa te intelegi cu el :)

     

    Unguru' bulan are 30 de ore pe motor in 2 ani. E la hobby.

  7. Ce tare :) Uitandu-ma pe lista participantilor la hobby, ma mir cum n-am vazut nume ca Walker si Blazusiak pe acolo sa vina dupa niste cupe . Rusine domnilor...aveti familii si copii...puteati sa le cumparati din Carrefour cupite ca oricum sint de la o prieteneasca, nu sa luati bucuria unor incepatori nedandu-le o sansa la un loc ( prietenesc ) mai in fata . Organizatorii pe de alta parte nu ar fi avut voie sa lase niste personaje care au treaba cu Romaniacsu sa participe la aceasta clasa.

     

    Coxanele zi-le bre cu nume si prenume ca nu sunt multi de la hobby care au terminat Romaniacs.

    Eu zic asa:

    - cat timp e hobby trebuie sa ramana hobby; eu m-am distrat foarte bine

    - viata iti rezerva uneori surprize si dupa ce termini intr-un an Romaniacs te poti trezi ca ai un accident de masina, ti se sparge un disc (care nu se repara; mori cu el distrus sau pui ceva de plastic in loc), stai 2 luni culcat pe spate, apoi incepi sa mergi din nou, tragi ca un animal la recuperare cu gandul de a merge din nou pe motocicleta. Dupa un an te sui din nou si te dai incet, dar nu mai poti sa ridici motorul din noroi sau daca poti risti sa nu mai poti face enduro niciodata.

    - si atunci trebuie sa faci o alegere - mergi la hobby sa te distrezi sau mergi la experti ca sa ii faci loc unui incepator mai in fata in clasament? prietenii mei care s-au bagat la expert si care merg cam la fel ca mine au stat 5 ore in padure pe o tura de expert. Si au muncit mult.

    Tu ce ai alege?

    Dupa o zi de enduro iau 2 zile antiinflamatoare. Dar o fac in continuare ca imi place.

     

    Eu daca as fi un tanar endurist (ca tine) cu timp mult la dispozitie (ca tine) m-as simti prost sa ma bata la cursa un batranel de 42 de ani (ca mine), cu munca de birou (tot ca mine), cu copii acasa (tot ca mine) si cu spatele pilaf (tot ca mine). Dar daca tinerii enduristi nu ar mai manca saorma cu de toate la micul dejun si ar face sport (tot ca mine) ar avea ceva mai multe sanse sa iasa mai in fata si poate cine stie, intr-o zi chiar sa ma bata pe min, pe soso, pe dragos sau pe cine a mai fost in fata.

     

    Bagati benzina, mergeti in padure, invartiti roata, mentineti-va o buna forma fizica, terminati o etapa de CN la A sau B fara penalizari (cum zice Jumba) si apoi emiteti pretentii la un clasament. De la tastatura nu o sa avansati si s-ar putea sa avem aceeasi discutie si peste 5 ani cand probabil o sa mai am un disc dus si tot o sa ies in fata ta sau a altora ca tine si o sa va aduceti aminte ca eu in 2011 am terminat Romaniacs.

  8. ai dreptate.

    chiar ma miram ca il stiam baiat realist si cu dare de mana, director la o firma :hug:

     

    Cred ca socoteala lui Soso era in Euro, deci e la fel ca socoteala ta.


    » Post actualizat in 29 Oct 2014 14:20

    Alt model de business la Getzen - o bucla mica cu multe ture, concursul incepe la 12 si se termina la 14.

    Biletul de acces e 5 Euro - au fost cateva mii de oameni - aici au facut bani.

     

    http://www.getzenrodeo.de/info.php

     

    La GetzenRodeo intrarea e 50 Euro

  9. Directore nu esti cel mai bun la socoteli

    Iti dau eu 60 RON partea mea la motorina daca mergem cu masina ta de la Bucuresti la Ghelari :)

    Omul e foarte aproape cu estimarea de 2000 RON.

     

    Costul meu realist de anul trecut:

    - cauciuc nou - 300 ron

    - motorina - 900km - 3 in duba cu remorca - approx 200 Ron/caciula

    - cazarea la Panorama - 240 ron/3 nopti

    - macarea la Panorama - approx 60 RON/zi - 180 RON

    - benzina motoreta - aici pun doar 60RON ca nu am ars decat un rezervor ca nu m-am mai dat ziua 2

    - plus alte cheltuieli mici - apa, etc

    - asigurarea si taxa la federatie erau platite pe tot anul; nu le-am mai pus.

     

    Eu nu o sa vin anul asta din mai multe motive. Dar nu ii judec pe oameni pentru taxe si pozitionare pentru straini - e jucaria lor, au muncit la ea si fac ce vor cu ea.

     

    40 federatie+asigurare, zicem rotund 150 pentru mobra (consumabile, gume, uleiuri, etc) in conditiile in care nu ai pretentii sa mergi cu guma noua permanent+120 pentru cazare si masa(fara figuri) +180 cursa+ 60 transport. Toate sunt puse cat se poate de optimist, pe varianta de cost minim daca nu dormi in cort, nu aduci papa de acasa si nu mergi 4 in masina sau nu locuiesti in Hunedoare. Deci 550 euro, la "blana" decenta. Mult?Putin?

×
×
  • Creează nouă...