Sari la conținut

Safari

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Safari

  1. Safari

    BURSA LOCALA

    Da, da' nu te place ele pe tine! Ce pacat, cre' ca ai sa ramai holtei!
  2. Safari

    BURSA LOCALA

    Vezi ca stiu sa fac "fermece" si n-ai vrea sa-ti taie calea pisica neagra cu vreo 18 roti. Cat despre pizd.e proaste, mai gandeste-te un pic, nepoate, ca am impresia ca la tine s-a cam ofilit!Ce nu-ti mai plac p.izdele? Plac "barbatele" la tine?
  3. Safari

    BURSA LOCALA

    Bai, licentiatule, de'al de tine e plina lumea! Cand ai dat ultima data un pumn reusit, bai "puta", ca de tine nu am auzit pe nicaieri, ca nu mai pe net te umfli ca o virgina in calduri! cat despre mine daca te interesezi o sa afli...fffffffffiiiiiuuuuuuulllleeee!
  4. Safari

    BURSA LOCALA

    Bine, chiar m-am speriat! Da' pan' la urma tot spaga ai dat, cat despre poza ta cu creieru', vezi ca a cam mucegait pe ici pe colo! Am inteles ca te dai orasean, da' mi se pare ca te tragi de pe undeva de la Balcescu ("Barbata"). Grea romana, ha fiule?
  5. Safari

    BURSA LOCALA

    Dar de ce te-ai aprins asa? Ai cumva Mercedes? ... De parca ai fi si tu vreun V.I.P. , si pana la urma ce mare motociclist te vezi tu, cu aproape toate coastele rupte?! Pe permisu' tau scrie 100 de USD "SPAGA", asa ca ma mananca, fiule si nu te mai umfla atata, sa nu pocnesti!
  6. Safari

    BURSA LOCALA

    Bine fiule, te cred, esti in crestere, ia si fa nani!
  7. Safari

    BURSA LOCALA

    Fiule, vezi ca stiu un Mercedes cu o toba larga in care incape numa' bine ceva care face bum, cand ai sa vrei sa pleci dimineata!
  8. Safari

    BURSA LOCALA

    eu zic ca ar trebui
  9. Safari

    BURSA LOCALA

    Ce face domnu motociclist? vezi ca incepi sa ma cam deranjezi!
×
×
  • Creează nouă...