Sari la conținut

ceberistu

EX+
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ceberistu

  1. ceberistu

    Unde Ne Intalnim Vara?

    ok e bine la 18.acum sunt venit din co.si......nu sunt la curent cu .....dar abea astept sa ne revedem la o tura cu .....bafta si asfalt uscat
  2. am patito si eu cu zzr de 1100.pe codru cosminului este un atelier de chei.'cheia de aur ' ai zice si sunt foarte meseriasi.te duci cu butucu si ati face cheie dupa butuc sau ati modifica cum vrei tu ca sa nu mai umbli cu doua chei.da o fuga cu motoru pana acolo si voorbeste cu meseeriasu de acolo ce vrei sa ti faca.sunt meseriasi.
  3. sal.poate uni din voi stiti deja alti nu.la rompetrol se fac n iste carduri cu un credit pe el de trei milioane pt.benzina.te duci cu buletinu si atat.ati faci cardu si dak ramai in pana de lovele te duci la romp....si alimentezi de pe card.si bani tre sai dai abea luna urmatoare sau cand ai bani.ati vine factura exact ca la telefon.tre sa achiti pana in luna urmatoare in data de 10 dak ai apelat la card dak nu nu ti vine nmk de platit.va va explica la peco ce si cum.e tare chestia.eu miam facut.dak vrei sa ai credit mai mare de tre mil....tre sa te duci cu adeverinta de salariu.
  4. vulcanizare e si pe rozelor pana seara la 22.si apropo de uleiuri pe str.vulcan paralela cu aurel vlaicu e depozit de uleiuri .repsol motul etc si spray-uri de lant etc.ieftin ieftin.28 ron litru de repsol.
  5. salutare.sory daca gresesc pe undeva cu ceva da sunt un mic hacherel.acum invat ce si cum pe aici.gogu e porecla mea si blonda este cbrista mea draga.
×
×
  • Creează nouă...