Sari la conținut

ser5iu

Membru
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    -

ser5iu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sigur. L-a recomandarea ta si a lui JAGI am luat legatura cu George. Astept sa vina vremea potrivita si voi merge la el sa vedem ce putem scoate din batranul k5. Multumesc baieti pentru sfaturi!!!
  2. JAGI, am vorbit deja cu TNG, vreau sa fac un soft la el, dar asta doar cand o sa fie cald, sa pot merge cu motocicleta la bucuresti. Nu stiu restul de aici daca inteleg ceva din ce a spus el, eu unul inteleg despre ce vorbeste (intr-o oarecare masura). Tocmai deaia am si intrebat la inceput daca merita sau nu sa investesc intr-un PC.
  3. pe benzina ulei cauciucuri etc am cheltuit deja ) am renuntat la ideea de a mai cumpara acel PC. prefer sa-i fac o resoftare ceva
  4. Ba da, e suficient deocamdata Ideea era ca avea un pret bun, si daca tot sunt in plan cateva iesiri la adancata, poate isi facea treaba pe acolo, printre pisicuti 0,76 poate nu, dar macar un 0,69 ))
  5. Salutare. Recent mi-am achizitionat un suzuki gsxr 600 k5. Am posibilitatea de a achizitiona un modul power commander la un pret decent (~100 de euro) si as vrea sa stiu daca se simte diferenta sau nu. Pana acum am mers doar pe strada, dar din primavara, as vrea sa ajung si pe la Adancata. Motocicleta are doar filtru de aer BMC si finala akrapovic. Astept un sfat de la cineva care se pricepe Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...