Sari la conținut

shuperman

EX+
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de shuperman

  1. Exista lacate de disc care au un fel de suport de cheie, in care cheia de la contact sta peste cea de la antifurt. Nu ai cum sa scoti cheia de contact inaintea celei de la antifurt.

     

    L-am folosit si eu. E un "port-key" cu un suport pentru lacat. Nu poti sa scoti cheia de contact pana nu ai pus lacatul in suport. Am renutat la smecherie deoarece nu prea aveam pe unde sa il tin. Telefonul meu mobil e ceva mai mic si mai usor ca device-ul.

  2. Salut frate! Imi pare rau sa aud de toata aventura. Veneam la spital dar nu s-a spus la stiri. Din ce ne povestesti, e misto ca esti ok, tu si pasagera. Nasol e ca l-ai lovit pe ala in spate. Cum s-a rezolvat cu politia? A recunoscut ala ca vroia sa faca dreapta si a trecut de pe o banda pe alta?

  3. Cum dreaq sa nu ii faca presa pe motociclisti pericole publice imbecili pustani prosti si in alte feluri cind se uita pe un forum si vad o gindire de genul asta?

    Faza asta si faza cu mers flori la moliceanu ca sa dea bine ma fac sa nu vreau sa mai fiu asociat cu motociclistii daca merg pe 2 roti.

     

    Sinteti o RUSINE!!!!

     

    Nu toti, pentru ca sint sigur ca mai sint si oameni seriosi si cu coloana vertebrala dreapta.

     

    E si el un bou ca si tine, fii mai tolerant.

  4. Iar eu zic ca au dreptate aia care zic sa faci ce zice preotul, nu ce face el...Pe cuvantul tau ca n-ai intrat niciodata pe contrasens...A trebuit sa-ti dai demisia din cauza asta?

    People...putina solidaritateee...Nu cred ca a facut-o intentionat sa intre in Fordul ala...Si cu siguranta omului i sa va da inapoi o masina mai masina decat ce a avut...Big deal!

     

    Daca a intrat pe contrasens, si repet, daca, deoarece nu am fost acolo si nu stiu cum s-a intamplat, sa se aplice legea, deci ii ia carnetul trei luni si il amendeaza si sa plateasca cine a fost vinovat daca nu are asigurare.

    Sa isi dea demisia din guvern pe motive rutiere nu am auzit nici in tara lui Gath...

  5. Am ajuns la cca 15 minute de la accident in zona .

    Cand am vazut motocicleta lovita m-am dat imediat jos din masina si am incercat sa aflu ce s-a intamplat cu cel ce era la ghidon .

    Curios este ca atunci cand am intrebat un politist ce s-a intamplat el mi-a raspuns ca mondeo a taiat curba :cheers: ; dupa cum erau pozitionate masina + moto era clar ca era invers ; am intrebat daca stiu ce e cu motociclistul daca e ok si mi-au zis ca l-a luat salvarea . Dupa ce am ajuns acasa am vazut la TV ca era vorba de Tariceanu .

    Unde s-a intamplat accidentul nu erau gropi de ocolit , nisip doar pe acostament - drumul il fac de cel putin 3 ori pe saptamana cu moto din dotare .

    Ii doresc insanatosire grabnica .

    Ioan

     

    Suna mai plauzibil, ca motociclist nu alegi niciodata accident frontal. Nu am mai auzit accidente de felul asta intamplate din vina motociclistilor...

  6. Dragul meu... EU NU SUNT MOTOCICLIST, SUNT CETATEAN ROMAN in varsta de 30+ ani casatorit si cu salar de 500 si apoi proprietar de motocicleta... si in calitate de cetatean roman nu retrag nimic din tot ce am spus si cel care a decis sa sterga postul nu a procedat corect. E opinia prea multor oameni din tara asta ca sa nu conteze.

    Si apropo de clasificare... cine zice cunoaste!!! precis ne-am intalnit intr-un staul la o gura de iarba. Pacat ca nu-ti amintesti. Daca ne intalnim vreodata o sa imi amintesc eu.

    Ms

     

    Asa? Pai cetatene, ai gresit forumu. Aici esti off topic. Te pup!

  7. 1) Un Sportster cantareste 250 kg la gol. O Softail cantareste 300. Un Road King cantareste 330. O Street Glide tot pe-acolo.

    2) Asa cum am zis in primul meu post, un cruiser (in special Harley) are garda la sol mica. Adaugand la asta feroneria laterala aferenta (iarasi, in special la Harley) rezulta faptul ca la virajele cu unghi strans trebuie sa te risti pe contrasens (efectiv ajungi sa scoti scantei cu marginile si tot nu te incadrezi). Uneori ai norok, alteori nu. In seara asta omul n-a avut norok.

     

    Asa cum zisesi in primul tau post, esti varza. Tariceanu era cu un Harley Davidson FLHT din 2003, Electra Glide Standard. Acum inmulteste anul de fabricatie cu greutatea motorului si imparte la garda de la sol, o sa iti dea ora exacta a accidentului. Ce zici ce coincidenta?

  8. Io unu zic ca vina nu-i de fapt a lui, ci a motocicletei. Toata lumea stie ca low riderele au cea mai de _cacat raza de virare. Pe langa faptul ca au garda la sol mica, mai au si feroneria/metalocasnica aia pe laturi. Atunci cand iei un viraj mai strans cu un low rider, n-ai incotro, tre sa te risti la un pic de contrasens. De data asta, omu n-a avut bĂźlan.

     

    Aiurea, afirmatiile tale sunt false. Adica toti low rideri, n-au incotro si merg pe contrasens? In alta ordine de idei ai mers tu pe un FLH ?. Dupa mintea ta, FLHT-ul e low rider?. Daca nu stii, invata, pararea ta e nula.

×
×
  • Creează nouă...