Sari la conținut

shuperman

EX+
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de shuperman

  1. L-am folosit si eu. E un "port-key" cu un suport pentru lacat. Nu poti sa scoti cheia de contact pana nu ai pus lacatul in suport. Am renutat la smecherie deoarece nu prea aveam pe unde sa il tin. Telefonul meu mobil e ceva mai mic si mai usor ca device-ul.
  2. Le doresc amandurora insanatosire grabnica
  3. Noroc cu aparatul si noroc cu politistul ca era vazut in sectie ca un pinguin. Invers, se apara intre ei mai tare ca noi sau ca tiganii.
  4. Salut frate! Imi pare rau sa aud de toata aventura. Veneam la spital dar nu s-a spus la stiri. Din ce ne povestesti, e misto ca esti ok, tu si pasagera. Nasol e ca l-ai lovit pe ala in spate. Cum s-a rezolvat cu politia? A recunoscut ala ca vroia sa faca dreapta si a trecut de pe o banda pe alta?
  5. Daca a intrat pe contrasens, si repet, daca, deoarece nu am fost acolo si nu stiu cum s-a intamplat, sa se aplice legea, deci ii ia carnetul trei luni si il amendeaza si sa plateasca cine a fost vinovat daca nu are asigurare. Sa isi dea demisia din guvern pe motive rutiere nu am auzit nici in tara lui Gath...
  6. Suna mai plauzibil, ca motociclist nu alegi niciodata accident frontal. Nu am mai auzit accidente de felul asta intamplate din vina motociclistilor...
  7. Ma lasi, scuze pentru off topic, dar esti un handicapat.
  8. Observ ca ma ameninti, ceea ce spune mult despre caracterul tau.
  9. Accidentul asta nu se putea intampla oricui pentru ca nu toti tragem ca imbecilii de acceleratie. Unii din noi, mai smecheri, o rasucim. Accidentul asta ti se mai putea intampla doar tie.
  10. Asa? Pai cetatene, ai gresit forumu. Aici esti off topic. Te pup!
  11. Ravenshield, nu esti motociclist, esti un bou. Faptul ca ai motocicleta nu te face "motociclist". Poti sa o vinzi ,sa iti iei un car, pt ca esti un bou.
  12. Stiu eu un motor exact ca al lui Tariceanu si il si aduc. Cati bani se ofera?
  13. Asa cum zisesi in primul tau post, esti varza. Tariceanu era cu un Harley Davidson FLHT din 2003, Electra Glide Standard. Acum inmulteste anul de fabricatie cu greutatea motorului si imparte la garda de la sol, o sa iti dea ora exacta a accidentului. Ce zici ce coincidenta?
  14. Aiurea, afirmatiile tale sunt false. Adica toti low rideri, n-au incotro si merg pe contrasens? In alta ordine de idei ai mers tu pe un FLH ?. Dupa mintea ta, FLHT-ul e low rider?. Daca nu stii, invata, pararea ta e nula.
×
×
  • Creează nouă...