Sari la conținut

karpatenwolf

Super Membru
  • Număr conținut

    953
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de karpatenwolf

  1. Mi am montat un Velo x562 pe XR250 .Mai de facut vopsire ,parte electr.si scaun.Aici v-as ruga care avetiun asemenea atas -imi trebuie o poza cu piesele scaunului vazute din spate deoarece nu am scaun si nu stiu cum se prind original. mentionez ca in barca am doua piese de tabla pe podea si o gaura in spate sus deasupra spatarului. de asemenea as dori sa intreb daca a reusit careva sa treaca atas pe acte la o motocicleta japoneza. Iaca si poze.

    post-11957-0-68651000-1368650695_thumb.jpg

    post-11957-0-48564200-1368650875_thumb.jpg

  2. Am avut freeride ul pe mana cateva saptamani si am facut ceva iesiri cu el.Ptr mine la 1.62 si 67kg a fost perfect--adica "motocicleta".

    Nu are nimic in comun cu drz nici ca forma nici ca destinatie.pe drum gen forestier,pasaje rapide nu e deloc placuta doar te deplasezi.-nu prea sta ,fiind scurta si unghi trialistic la furca.Este o arma de catarat-odata ce esti pe ea in picioare si ti de gas se catara fenomenal-livreaza puterea aproape din ralanti pana sus constant(distributie variabila). la temperatura sta mai bine ca exc ,nu se incinge asa usor(are si vent serie).cat priveste sistemul de evacuare este mult mai bine protejet decat la exc uri ,iar bagatul nasului pe la sitite nu este o varianta .(scrie si in carte ca este interzis) .La aceste motorete orice modificare ii aduci trebuie schimbata harta de calculator.iar harta care se mapeaza la delimitare este cu toba originala cu catul in ea si cu sonda pe ea in comparatie cu exc nu se scoate sonda catul si sita din spate care de adeea si este pe filet iar la freeride sudata. In mers nu e pre stabila daca sezi.

    pe pasaje grele am ajuns mult mai relaxat sus potn opri si porni unde nici nu m-am gandit.Ca pct minus observate de mine pornire greoaie la rece,autonomie mica,la persoane grele pe coborari lungi frane cam mici ,se incing,ptr mine ok.

  3. Acu sa-mi fie cu iertare ca intreb...ce atas vrei sa-i pui? ca am mai vazut moto ( de ex o honda Goldwing si arata tare fain) cu atas de jupiter 4, cam are trecere modelul asta.

    Oricum iti doresc succes :cheers:

    Pai la unul de jupiter ma gandeam.A reusit oare cineva la noi in tara sa puna pe o moto japoneza atas si sa treaca de rar?

  4. eu zic sa mergi cu motorul la un specialist. trebuie vazut...inainte de un verdict...

    nu merge doar asa...din zise... ;)

    Eu cred ca nu se alimenteaza-cel mai probabil robinet sau cuie pontou blocate -poate a stat mult.

  5. Am si eu o yamaha ttr 600 si cam aceeasi problema ca si tine

    IN TIMP SCURT FUNCTIONEAZA FOARTE BINE, dar tot asa la un drum mai lung sau dupa vreo 2 ore de mers face figuri :

    -ori se opreste din mers (da cateva rateuri inainte)

    -ori nu mai porneste deloc la kick

    In unele cazuri mai reusesc sa o pornesc impinsa; ma mai tarai un pic apoi iar se opreste si tot asa pana nu mai porneste deloc; iar daca vin a 2-a zi si o pornesc o ia de la prima pedala.

    Am fost cu ea pe la vreo 3 mecanici pana acum. Toti mi-au umblat pe la carburator, bujie, pornire dar aceeasi problema, mai mult ma chinui sa o pornesc decat sa ma plimb :)

    Daca este vreunu care are sau a avut acelasi tip de motocicleta cu aceleasi probleme il rog sa ma anunte

    La TTR 600 S-ar putea sa fie CDI

  6. Atat cat amintirile cu Nik vor ramane in sufletele voastre el nu v-a trai vesnic cu voi prieteni. Bine ar fi sa fie cu voi pretutindeni iar cand veti frige o slana pe bat sa-i puneti si lui una deoparte, va uitati in sus si ziceti: Asta-i pentru tine prietene. Cand veti ciocni berile sa-i urati si lui : Noroc prietene! Cand veti iesi impreuna sa-l chemati-l si pe el. Asa el se va da cu voi peste tot, el acolo sus si voi in nebunia asta de lume. In final ne vom intalni toti acolo sus, mai repede sau mai tarziu si ne vom da in nestire pe nesfarsitele drumuri din raiul nostru. Ramai cu bine Nik! Respecte de la AradBikers :what:

    Asa este Kato ai prins esenta motociclismului in cuvintele tale .multumesc.

  7. Pe timpul sezonului rece ptr aceia care practica sporturi de iarna execut operatii de intretinere si mici reparatii ski si snowboard:-reparat strucutra cofix--20-50 ron

    -ascutit canturi 30 ron

    -ceruit la cald 30ron

    la atelier Selimbar nr50----Biker service---tel 0745/ 262471 :lol:

  8. avand in vede ca pe sibiu nu se mai misca nimic iata va dau eu motiv de misto:

     

    ca sa nu imi uitati moaca uite ca m-am facut vedeta. adica am iesit pe sticlaaa

    sa vedeti acum ce fitze o sa am in cap. daca o sa ma haleasca vreun rechin nu sa se mai poata scufunda de la aerele pe care o sa le am.

    http://www.antena1sibiu.ro/stiri/week-end-...rtie_26486.html

    io si Steven Seagal ne-am facut debutul la 40 de ani.

    Pai tu te compari cu Seagal-ce tu stii arte martiale?

  9. Bun raspuns

    Singurul minus e c nu ai piesele asa de repede.In rest este net superior la CB500 ,nemaivorbind de GS500---mult mai manevrabil si daca-l tragi de urechi are power aproape ca un 600 in 4cil nu in 2. Am avut CB1 super motocicleta si foarte fiabil si Honda e Honda. :grinbandit:

  10. ;) imi pare rau pentru acest topic vad ca alti sunt mai bine dotatzi ...... poate ei stiu mai multe despre sm decat mine daca vretzi sa ne dam o tura ori cand pe dealul gusteritza no luatzi in nume de rau bafta in continuare in tot ce facetzi

    cred ca ti-am vazut motoreta la hill climb pe langa aro lui dan-arata mult mai bine decat in poze.

  11. Da, da, cu slick-uri in sus pe Raul Caselor - not for gay, fireste....

    Dincolo de eterna controversa 2T vs 4T, ce dracu' e cu apocalipsa aia? Vine sau nu vine? Si daca vine, cu ce vine? Cu supermoto in 2 sau in 4 timpi?

    Sincer, cosmin_kill, waddafuck? Explica-ne si noua care-i intelesul ascuns sau ezoteric a ceea ce scrii acolo...

    Iluminatii inteleg ei-restul nu conteaza -am avut dreptate Cosmin-apocalipsa-se foloseste la propozitie sau la postare ca sm uitat dozarea exacta.Hocus Pocus SM si iata-ma in Drift cu 125 -nu ptr oricine doar ptr magicieni care isi amplifica prin forza magica puterea motorului ptr a rupe aderenta -unii au reusit nu numai pe zapada-chiar si pe gheata.

  12. Da, da, cu slick-uri in sus pe Raul Caselor - not for gay, fireste....

    Dincolo de eterna controversa 2T vs 4T, ce dracu' e cu apocalipsa aia? Vine sau nu vine? Si daca vine, cu ce vine? Cu supermoto in 2 sau in 4 timpi?

    Sincer, cosmin_kill, waddafuck? Explica-ne si noua care-i intelesul ascuns sau ezoteric a ceea ce scrii acolo...

  13. (apropo de comentariile articolului sunt de acord cu cele legate de nepurtarea casti... )

    Dumnezeu sa-l odihneasca!

    Spune-i lu Scotianu care este-smecherul in sapca si tricou.

  14. Multumesc.Sunt multumit.

    I-l vreau cat mai retro.Cat mai simpla.

    Cu respect

    Eu am incercat varianta cu doua faruri cu lupe ---noaptea mergeam ca paznicii de noapte---asa ca am pus farul original la loc,care lumineaza super si poti merge si noaptea relaxat.

  15. din pacate elvis nu se mai poate face bine, a murit astazi dupamasa aproximativ pe la 6 ; la cluj

    Dumnezeu sa-l odihneasca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     

    daca familia va fii de acord cu participarea motociclistilor la inmormantare o sa anunt data si ora pentru cei care vor sa il conduca pe ultimul drum

    Domnul sa-l odihneasca in pace pe ELvis ca a fost un baiat bun si prietenos-pacat ca n-a apucat sa prinda un pic mai multa experienta si ne-a parasit atat pe noi cat mai ales familia lui si copilasul sau iubit din cauza unui taxist nenorocit de etnie rom (nu bautura) Acum nu putem decat sa-i uram o trecere usoara in lumea cealalta si Domnul sa-l aiba in paza si poate putem invata ceva noi cei ramasi din aceasta intamplare.

×
×
  • Creează nouă...