Sari la conținut

Don Leoncio

Super Membru
  • Număr conținut

    769
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Don Leoncio

  1. Mi se par foarte elegante urarile. Personal apreciez lamuririle gen:

    Intr-adevar, intrunirea de la Calafell este in special pentru motoare Harley si Indian. Dar asta nu inseamna ca nu pot participa si alte motoare

    De asemenea personal, mie nu imi plac Harley-urile. Insa un club care face urari de Craciun si invitatii la petreceri la care sa se simta toata lumea bine, toata stima. :finger:

  2. Sa zic eu ca m-am simtit bine la petrecerea clubului din care fac parte, nu se face.... :D Multumim celor care au venit. Cei care nu au venit....asta e....va imbatam alta data. :finger: In aspectul strangerii de fonduri, cei care au venit au fost mai mult decat generosi. S-au strans 630 de roni, jucarii, un cozonac si o punga cu dulciuri de la fata lui Slabutu'.

    Sarbatori Fericite prieteni si un An Nou cat mai bun! :banana:

  3. Nu, frate. Cine vine si nu bea va fi etichetat drept Infidel si se va porni un Jihad impotriva lui!

    Avand in vedere ca multa lume mi-a spus ca glumele mele trebuie completate cu expresia: "Ce am spus mai devreme a fost o gluma!", considera faza de mai sus completata cu respectiva expresie. :banana: :D :D :finger:

  4. Dragi prieteni, DAC MOTORS are onoarea de a organiza petrecerea de sfarsit de an, sfarsit de sezon, bla bla. Sa ne intalnim, sa bem pentru cei care am terminat sezonul si sa varsam un strop de bautura pentru cei care nu au avut aceasta sansa.

    Cel putin primii 150 (restu' in limita stocului disponibil) vor primi cate o cana de vin fiert din partea clubului.

    Avand in vedere perioada anului, se vor strange niste bani pentru fiica lui Radu Balbaitu, Dumnezeu sa il odihneasca, nu pot cauta acum linkul catre postul cu accidentul lui Radu dar stiu ca mult l-ati cunoscut. Fata lui este orfana de ambii parinti. (Si bikerii se ajuta intre ei, nu? :bow: )

    Acestea fiind spuse: Vineri, 22.12.2006, cu incepere de la ora 20.00, in Etrusco!

    Va asteptam! :bow:

  5. Frate ce om normal la cap se suie in masina si intra intentionat intr-un pom cu 180kmph?

     

     

    Sunt cazuri, otomane, stai linsitit. Personal stiu vreo 2.

    Oricum, Dumnezeu sa il ierte pe bietul tanar! Multe tampenii se fac pentru bani.

     

    later edit: am vrut sa postez la topicul care fusese reactivat la comunitati regionale, nu la acesta. ulterior am vazut data ultimului post. scuze!

  6. Naspa, fratele meu.

    Dar bine ca e motoreta intreaga ca te faci tu bine! :P :D :D

    Si, fara nici o legatura directa cu accidentul tau: Lasa ca ne punem creierii in formol la snagov sambata! :baldy: ;) :D

  7. Deci tocmai am vazut un episod dintr-un serial care m-a lasat mut de admiratie. Se cheama The L Word. E un serial de pe Showtime, are ceva actiune...pana mea...nu prea imi dau seama...fiindca toate personajele feminine sunt....ma emotionez numai cand scriu..... :crack: ...ei bine...toate sunt....LESBIEEEEEENEEEEE :crack: . Si in fiecare episod sunt mai multe scene HOOOOOT.

    Deci e ceva artistic si depre feminism, egalitatea femeii and shit (deci usoare accente SF), la acest capitol nu ma pot exprima deoarece de fiecare data cand vad doua femei care si-o trag eu am doar un tiuit in urechi care devine mai tare cu cat scena e mai hot.

    Ma rog...eu vi-l recomand cu caldura.

    Si o poza cu personajele.

    post-1199-1158862645_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...