Sari la conținut

Don Leoncio

Super Membru
  • Număr conținut

    769
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Don Leoncio

  1. Rocky Balboa. Marfa. Nu se ridica la valoarea lui Rocky I (in sensul ca ma indoiesc ca va lua Oscar-ul) dar este o frumoasa retragere a personajului.
  2. Mi se par foarte elegante urarile. Personal apreciez lamuririle gen: De asemenea personal, mie nu imi plac Harley-urile. Insa un club care face urari de Craciun si invitatii la petreceri la care sa se simta toata lumea bine, toata stima.
  3. Sa zic eu ca m-am simtit bine la petrecerea clubului din care fac parte, nu se face.... Multumim celor care au venit. Cei care nu au venit....asta e....va imbatam alta data. In aspectul strangerii de fonduri, cei care au venit au fost mai mult decat generosi. S-au strans 630 de roni, jucarii, un cozonac si o punga cu dulciuri de la fata lui Slabutu'. Sarbatori Fericite prieteni si un An Nou cat mai bun!
  4. Nu, frate. Cine vine si nu bea va fi etichetat drept Infidel si se va porni un Jihad impotriva lui! Avand in vedere ca multa lume mi-a spus ca glumele mele trebuie completate cu expresia: "Ce am spus mai devreme a fost o gluma!", considera faza de mai sus completata cu respectiva expresie.
  5. In urma a ceea ce v-a comunicat Dorumaster, tot ce mai pot spune acum este: There's gonna be some Rockinn'! Nu uitati MAINE, INCEPAND CU ORA 20.00!
  6. Tocmai ce am vazut Stranger than Fiction. Filmu' e da shit! Recomand cu caldura. p.s. Sunt doua filme cu titlul asta. Cautati-l pe cel cu Will Ferel si Dustin Hoffman.
  7. Toata lumea este binevenita. Speram sa vina cat mai multa lume si sa se simta cat mai bine
  8. Dragi prieteni, DAC MOTORS are onoarea de a organiza petrecerea de sfarsit de an, sfarsit de sezon, bla bla. Sa ne intalnim, sa bem pentru cei care am terminat sezonul si sa varsam un strop de bautura pentru cei care nu au avut aceasta sansa. Cel putin primii 150 (restu' in limita stocului disponibil) vor primi cate o cana de vin fiert din partea clubului. Avand in vedere perioada anului, se vor strange niste bani pentru fiica lui Radu Balbaitu, Dumnezeu sa il odihneasca, nu pot cauta acum linkul catre postul cu accidentul lui Radu dar stiu ca mult l-ati cunoscut. Fata lui este orfana de ambii parinti. (Si bikerii se ajuta intre ei, nu? ) Acestea fiind spuse: Vineri, 22.12.2006, cu incepere de la ora 20.00, in Etrusco! Va asteptam!
  9. Crash. L-am vazut de curand, super film. Talladega nights, super tare. Deja Vu, interesant.
  10. A fost o petrecere linistita. Fara excese gen consum ridicat de bauturi alcoolice, muzica tare, dansuri aiurea, costume politically uncorect. Ma rog eu vorbesc despre alta petrecere. Fiindca aia de ieri a fost exact invers. Geez......ca greucean ne mai distraram, boieri dumneavoastra!
  11. Am vaut ca s-a scris si mai sus, insa subliniez: NU se aduce bautura din afara barului!!! Daca totusi alegeti sa aduceti bautura din afara barului sunteti bineveniti sa o mai achitati o data la bar.
  12. Ne vedem acolo, dragilor. Tocmai m-am decis asupra costumului de anul asta. Pentru cei ce nu isi amintesc anu' trecut, ia d'acia manctzash:
  13. Scrisesem identic cu mesajele de mai sus. Am editat.
  14. Am auzit in urma cu cativa ani despre motoreta prezentata de Hellryder. Se pare ca era copie dupa Panonia. Persoana care mi-a zis despre ea, a avansat ideea ca productia a primit o talpa de stop din partea eternilor prieteni de la Rasarit.
  15. Fuck! Incredibil. Imi pare nespus de rau. Sper sa se faca bine.
  16. Don Leoncio

    2007 Hd Models

    Nu sunt (deloc) un fan al HD, dar asa ceva m-ar aranja:
  17. Sunt cazuri, otomane, stai linsitit. Personal stiu vreo 2. Oricum, Dumnezeu sa il ierte pe bietul tanar! Multe tampenii se fac pentru bani. later edit: am vrut sa postez la topicul care fusese reactivat la comunitati regionale, nu la acesta. ulterior am vazut data ultimului post. scuze!
  18. Don Leoncio

    M-am Varsat

    Naspa, fratele meu. Dar bine ca e motoreta intreaga ca te faci tu bine! Si, fara nici o legatura directa cu accidentul tau: Lasa ca ne punem creierii in formol la snagov sambata!
  19. Ne vedem sambata acolo, dragilor!
  20. Sincere felicitari! p.s. Daca inca nu te-ai intors, n-o fi mai bine sa stai tu pe acolo ca sa nu ajungi la batraneti ca ai nostrii de vorbesc citez "despre medicamente compensate"?
  21. In aceste frumoase momente, de undeva din dreapta preotului care oficia casatoria se auzea suava voce a lui Kombat vorbind (tipand) la telefon: "Treci imediat la biserica, nemernicule, fir'ai tu al dracu!" :crack:
  22. Deci tocmai am vazut un episod dintr-un serial care m-a lasat mut de admiratie. Se cheama The L Word. E un serial de pe Showtime, are ceva actiune...pana mea...nu prea imi dau seama...fiindca toate personajele feminine sunt....ma emotionez numai cand scriu..... ...ei bine...toate sunt....LESBIEEEEEENEEEEE . Si in fiecare episod sunt mai multe scene HOOOOOT. Deci e ceva artistic si depre feminism, egalitatea femeii and shit (deci usoare accente SF), la acest capitol nu ma pot exprima deoarece de fiecare data cand vad doua femei care si-o trag eu am doar un tiuit in urechi care devine mai tare cu cat scena e mai hot. Ma rog...eu vi-l recomand cu caldura. Si o poza cu personajele.
  23. Slava Domnului ca au scapat doar cu atat! Intr-adevar viteza si echipamentul si-au spus cuvantul. E de invatat ceva de aici.
  24. M-am simtit tare bine. M-am bucurat ca ne-am mai vazut intre tovarasi in ceea ce e foarte probabil ultima intrunire organizata anu' asta. Felicitari, uai, si la mai mare!
  25. Dumnezeu sa o odihneasca! Nu este vina nimanui. Pur si simplu s-a inatmplat. Sper sa nu scoata adminii acea poza fiindca se poate invata ceva. Insa asta este. Nu putem arata pe nimeni cu degetul. Oricum...cumplit.
×
×
  • Creează nouă...