Sari la conținut

Rasan

Membru
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    CBR F4
  • Numar Moto
    6 Cai
  • Club
    Veveritele Atomice

Informații profil

  • Motociclete detinute
    minsk, gs500, Bandit 600, CBR F4

Rasan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. E folositor da..... cum fac comanda de pe Ebay?
  2. Ati fost prompti, multumesc! ASU am vazut in semnatura ta ca tu dezmembrezi niste motoare, ai ce imi trebuie mie?
  3. Salutare! Am si eu nevoie de o informatie va rog , e posibil sa trebuiasca sa-i schimb discurile de frana fata Banditului (600cc 1997) meu, si cum nu-mi permit sa dau intre 1500 si 2000 de lei pe niste discuri noi caut alternative SH. Eu am google-it si am gasit informatii conform carora se potrivesc si discurile de pe SV650 si GSXF600, dar nu am gasit nimic concret. Poate cineva sa confirme informatiile gasite de mine? Multumesc!
  4. Merci de sfaturi! Eu o sa schimb oricum ambele cauiucuri deci nu o sa ma complic sa suspend motorul! Faza cu condensu mi se pare aberatie, nu pot sa cred ca din o armata aia de ingineri japonezi nu i-a trecut prin cap macar unuia ca motorul asta o sa fie pornit si sub -5 grade. mie GS-ul mi-a pornit tota iarna si locuiesc in brasov, plus ca Banditul am inteles ca are si "carb heaters". cum a venit iarna nu va urez asfalt uscat.... va urez "bere'n halba!'
  5. Salutari posesori de Bandit! De o saptamana sunt posesorul unui Bandit 600N din 97. motorul are 31000km si merge brici, dar are cauciucurile chele si pana la primavara nu o sa dispun de bani sa i le schimb, deci intra la iernat de acum. Pt primavara mi-am propus cauciucuri noi, ulei si filtru de ulei, filtru de aer, bujii si curatat si sincronizat carburatoare. Dar ma e mult pana departe, pana vine primavara tre sa treaca iarna! Cum pun motorul la iernat? Procedez ca la GS 500 pe care l-am avut innainte, adica facut plin, pus pe cricul central, luat bateria in casa, astupat toba cu o carpa? Sau mai trebuie si altceva? P.S. am pus si o poza cu motoru
  6. adu-l bre la brasov ca se rezolva, aceleasi probleme le-am avut si eu....
  7. salut am si eu nevoie de cablul pt turometru, cel care duce din motor la "paharul"pt turometru, al meu s-a desurubat in mers si i s-a rupt una din cele 2 lamele care intra in motor, daca are cineva as fi vesnic recunoscator. contra cost evident
  8. Oricum am rezolvat-o am dus-o la un atelier si mi-au facut-o baietii si au pus-o si pe redresor pt doar 20 lei!
  9. Am avut si eu o problema similara la GSul meu i-am schimbat bujiile si s-a rezolvat. succes!
  10. Pai oricum electrolit nu gasesc, am calculat bugetul si bateria noua nu se prea incadreaza in planuri, si atunci o sa aleg varianta cu apa distilata si bagata la incarcat. Multumesc pt ajutor oameni buni. Cheers
  11. Pai bun am cautat si azi electrolit si tot degeaba. in situatia asta ce fac? ma duc la tipul ala sa ma rezolve cum zicea el cu apa distilata sau imi iau alta?acu am verificat bateria si are 6 compartimente cu lichid, 4 sunt putin peste linia de low si doua sunt sub cu 5 mm. ce ramane de facut?
  12. Bateria nu a fost folosita dupa ce s-a scurs din ea. O sa caut electrolit (ieri am cautat aproape in tot brasovul si nu am gasit) si o sa completez caut pe cineva cu redresor o pun la incarcat si daca o sa am probleme dupa imi iau una noua daca merge asta e perfect. Sunt sanse sa-mi arda ceva la instalatia elecrica daca nu imi iese treaba cu electrolitul?
  13. Am fost la un tip care cu asta se ocupa adica are un magazin unde se ocupa doar de baterii.. El a zis ca daca ii pun electrolit cica o stric si sa-i pun apa distilata si sa o tin vreo 48 de ore la incarcat... Si mie mi se pare logica treaba sa inlocuiesc cu electrolit (dupa ce m-am mai documentat), si totusi cred ca o sa imi iau una noua, si asa am rezolvat problema in cel mai elegant mod. Multumesc frumos pentru ajutor!
  14. Da, a curs in casa nu pe motor a cazut pe o parte sau asa am pus-o eu ieri. ideea e ca se poate rezolva... merci frumos.
  15. Salutare! Am o mica problema: mi s-a scurs lichid din baterie (am pus-o eu aiurea ) cam un sfert. Intrebarea mea este: pot sa mai fac ceva? adica pot sa completez lichidul sau imi trebuie baterie noua?
×
×
  • Creează nouă...