Sari la conținut

Rasan

Membru
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Rasan

  1. Salutare! Am si eu nevoie de o informatie va rog , e posibil sa trebuiasca sa-i schimb discurile de frana fata Banditului (600cc 1997) meu, si cum nu-mi permit sa dau intre 1500 si 2000 de lei pe niste discuri noi caut alternative SH. Eu am google-it si am gasit informatii conform carora se potrivesc si discurile de pe SV650 si GSXF600, dar nu am gasit nimic concret. Poate cineva sa confirme informatiile gasite de mine? Multumesc!

  2. Rasan: spor cu noul Bandit. Iernatul e cam cum l-ai descris cu plusuri si minusuri, in functie de proprietar. Eu asez moto pe ridicatoare (acum va fi pe fata, intrucat cauciucul spate e distrus si nu are rost sa-l crut punandu-l suspendat), nu fac plin (mi se pare o prostie B) ) si nu acopar toba deloc. NU am mai pornit-o si nici nu am s-o pornesc pana la primavara, deci aia cu condensul e inaplicabila, locul unde sta are umiditate scazuta, aer uscat, deci nu-mi fac probleme. Bateria o iau in casa si din cand in cand mai pun un consumator pe ea si apoi o incarc.

     

    Sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri de ea!!

     

    yrkalex: frumoasa, sa o stapanesti sanatos si mare grija la asa-zisa vreme buna!!! E frig, cauciucurile sunt reci ... Asfalt uscat!

     

    Merci de sfaturi! Eu o sa schimb oricum ambele cauiucuri deci nu o sa ma complic sa suspend motorul! Faza cu condensu mi se pare aberatie, nu pot sa cred ca din o armata aia de ingineri japonezi nu i-a trecut prin cap macar unuia ca motorul asta o sa fie pornit si sub -5 grade. mie GS-ul mi-a pornit tota iarna si locuiesc in brasov, plus ca Banditul am inteles ca are si "carb heaters".

     

    cum a venit iarna nu va urez asfalt uscat.... va urez "bere'n halba!'

  3. Salutari posesori de Bandit! De o saptamana sunt posesorul unui Bandit 600N din 97. motorul are 31000km si merge brici, dar are cauciucurile chele si pana la primavara nu o sa dispun de bani sa i le schimb, deci intra la iernat de acum. Pt primavara mi-am propus cauciucuri noi, ulei si filtru de ulei, filtru de aer, bujii si curatat si sincronizat carburatoare. Dar ma e mult pana departe, pana vine primavara tre sa treaca iarna! Cum pun motorul la iernat? Procedez ca la GS 500 pe care l-am avut innainte, adica facut plin, pus pe cricul central, luat bateria in casa, astupat toba cu o carpa? Sau mai trebuie si altceva?

     

    P.S. am pus si o poza cu motoru

    post-12036-1257449216_thumb.jpg

  4. ma pricep cat de cat, nuam chiar doo maini stangi :cheers:. filtrul e ok, doar ca nu ami stiu producatorul. chiar l'am suflat putin cand l'am dat jos. iar mecanicul imi e prieten, dar poate s'a grabit un pic. incearca sa imi explici cam ce trebuie facut/verificat te rog, poate il aduc pe linia de plutire. ms

     

    adu-l bre la brasov ca se rezolva, aceleasi probleme le-am avut si eu....

  5. Pai bun am cautat si azi electrolit si tot degeaba. in situatia asta ce fac? ma duc la tipul ala sa ma rezolve cum zicea el cu apa distilata sau imi iau alta?acu am verificat bateria si are 6 compartimente cu lichid, 4 sunt putin peste linia de low si doua sunt sub cu 5 mm. ce ramane de facut?

  6. Bateria nu a fost folosita dupa ce s-a scurs din ea. O sa caut electrolit (ieri am cautat aproape in tot brasovul si nu am gasit) si o sa completez caut pe cineva cu redresor o pun la incarcat si daca o sa am probleme dupa imi iau una noua daca merge asta e perfect. Sunt sanse sa-mi arda ceva la instalatia elecrica daca nu imi iese treaba cu electrolitul?

  7. Am fost la un tip care cu asta se ocupa adica are un magazin unde se ocupa doar de baterii.. El a zis ca daca ii pun electrolit cica o stric si sa-i pun apa distilata si sa o tin vreo 48 de ore la incarcat... Si mie mi se pare logica treaba sa inlocuiesc cu electrolit (dupa ce m-am mai documentat), si totusi cred ca o sa imi iau una noua, si asa am rezolvat problema in cel mai elegant mod. Multumesc frumos pentru ajutor! :crack:

  8. Cu multa placere!

     

    Vorbeste totusi cu baietii ca au o duba si pot sa vina ei dupa motor.La mine au venit si mi-au luat-o si nu m-au taxat pentru transport.

     

     

    Maine inainte sa ma duc la munca o sa trec pe acolo sa vad ce pot rezolva ar fi super sa ma rezolve si cu transportul.

    Merci inca o data! raman dator de cinste! :D

  9. Salutare am si eu o scurta intrebare unde gasesc si eu pe cineva sa se ocupe de Suzeta mea? Am un GS 500 si am probleme cu carburatorul trebuie curatat si reglat! nu vreau pe cineva ieftin mult si bun, vreau pe cineva bun, sa-si ceara pretul lui da sa ma rezolve cum trebuie (si eventual repejor)! eu sunt din targoviste, m-am mutat de vre-un an in Brasov asa ca nu prea stiu cum sta treba cu mecanicii prin BV. Multumesc anticipat!

×
×
  • Creează nouă...