Sari la conținut

lluparo

Membru
  • Număr conținut

    161
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de lluparo

  1. E la intrare in Lugoj cum vi de catre Timisoara pe partea dreapta una rosie caramizie si cu toate ca arata rau,omul inca mai circula cu ea.

     

     

    Proprietarul vrea sa o vanda? e inmatriculata? Ma refer la Minsk-ul acela rosu.As fi interesat...

  2. ma abonez eu la casca...teava de 22,de asta nu are nepra?daca da iti trimit eu partea de acceleratie... :D

    Ca sa nu supar pe nimeni..."Primul venit,primul servit!" Imi cer scuze ca am vopsito dar era ruginita rau de tot... Am crezut ca o pot purta dar e cam grea...dupa vreo cativa kilometri ma durea gatul...Nu are curelele,e doar "fierul".

    Nu stiu exact daca Nepra are 22 dar tu probabil stii mai bine decat mine ...

    Firma unde imi adaptez masina cica nu au si mi-au spus sa-mi caut eu daca vreau masina adaptata dar neaparat pt. teava de 22...vai de ei...si de mine.

    llupa27ro - yahoo messenger

  3. poze de la Tg Ocna.

    post-7046-1166077628_thumb.jpgpost-7046-1166077588_thumb.jpg

    aici poza de pe locul meu, e o livada, daca va aduceti corturi va cazez pe toti aici!

    post-7046-1166077681_thumb.jpg

    aici am si eu niste radacini...

     

    AAA.... azi primesc piesa lipsa de la moto si Sambata vinsi eu sigur. Aduc o casca si niste manusi, poate o geaca...

    Unde e terenul asta?Ca nu-mi pot da seama

     

     

    Tinand cont ca CZ-ul din buc. e cea mai buna optiune pina acum,nu vad de ce sa mai porniti la un drum lung si obositor spre Tg,Ocna. Nu vreau sa se inteleaga gresit,Eu va astept oricind cu placere,dar ma gandeam ca ,mai devreme sau mai tarziu,oricum va trebui sa vin eu la buc. (sa fac un contract de vanzare-cumparare) cu batrinul...asta in cazul in care va cadea de acord (poate se va "muia" si mosul daca ma va vedea si pe mine).Si in plus asa se vor elimina si eventualele suspiciuni cu privire la cheltuirea banilor.

    Astept parerile voastre.

    Inca o data,...NU MA INTELEGETI GRESIT!

  4. ba, drumul cel mai scur e pe E85!

     

    o luati prin Focsani, la Adjud stanga spre Onesti, apoi de la Onesti mai sun 20 de km.

    E cel mai bun si scurt drum!!!

     

    Nu o luati prin Brasov decat daca vreti peisaje!

     

    Vin si eu daca imi fac roaba pana atunci!

    ...adjud-onesti =55 km(din cite stiu) onesti-tg.ocna=13 km(sigur) Va incurajez si eu...

  5. Nu stiu dak e cel mai scurt. Parerea mea e ca prin Buzau-Focsani-Adjud-Onesti-Tg. Ocna e mai scurt dar chiar dak nu e, drumul e mult mai bun. Este E 85, drum cu 4 benzi. Prin Brasov trebuie sa treaca prin Oituz (serpentine).

     

    Astept detalii despre Muravey.

    Ar mai fi un cz in buc. Daca baietii cad la invoiala cu batrinul renunt la muravey.A ramas ca baietii sa se duca sa vada ce si cum...

    Si eu astept vesti de la ei.

  6. E posibil sa par pretentios ... e misto scula si nu e chiar scumpa tinind cont ca mai da si niste piese dar nu prea e de mine.In cz-u pot urca cu carucior cu tot si are si 2 locuri (eu cam am nevoie sa ma duc cu sotia pe la doctori...)

    Iti multumesc oricum ca m-ai anuntat! Am gasit motor de cz (sa traiasca Paul Stoean)si e posibil sa fi gasit si cadru...si voi fi fericit! Dupa aceea scoala de soferi ca nu au scula cu care sa dau examenul.

    In cazul in care mai aflati ceva puneti aici.

    Asfalt uscat!

  7. mai fratilor,unde gasesc si eu un triciclu de asta?Si eu sunt cu handicap si as avea si eu mare nevoie de asa ceva...macar cadrul pe roti si acte sa fie,ca restul mai vad eu...Va rog mult daca stiti careva vreo tricicleta de asta dati un pm.Va rog mult de tot.

    Asfalt curat si va rog sa ma ajutati daca puteti!

  8. o intrebare...daca imi iau o "putoare" cu atas(acte ok) si o transform in trike pot ramine cu acelasi certificat? nu prea imi pot da seama la ce categorie trebuie incadrata...

     

    o intrebare...daca imi iau o "putoare" cu atas(acte ok) si o transform in trike pot ramine cu acelasi certificat? nu prea imi pot da seama la ce categorie trebuie incadrata...

     

    o intrebare...daca imi iau o "putoare" cu atas(acte ok) si o transform in trike pot ramine cu acelasi certificat? nu prea imi pot da seama la ce categorie trebuie incadrata...

     

    o intrebare...daca imi iau o "putoare" cu atas(acte ok) si o transform in trike pot ramine cu acelasi certificat? nu prea imi pot da seama la ce categorie trebuie incadrata...

  9. mai omule,...toata admiratia mea! esti intr-adevar pasionat...de la ideea ce-ti flutura in cap si pina la punerea ei in practica e o cale lunga si anevoioasa ce pe multi ii face sa renunte la visul lor. BRAVO!

    mai , eu sunt handy(intr-un scaun cu rotile) si tare as avea nevoie de un trike,...unde mai gasesc tula sau CZ(triciclu cu motor cz sport 175 daca mai tii minte...)imi trebuie cu acte,chiar si vechi...eu am nevoie de asa ceva pt a ma putea deplasa pe drumuri publice ca de "zburdat"pe dealuri sunt satul...ceva LEGAL,...intelegi tu.daca stii ceva, chilipir ,defect sau "parasit" da-mi si mie de stire.te rog mult!

    CINE N-ARE PICIOARE ISI CAUTA MOTOARE!

     

    mai omule,...toata admiratia mea! esti intr-adevar pasionat...de la ideea ce-ti flutura in cap si pina la punerea ei in practica e o cale lunga si anevoioasa ce pe multi ii face sa renunte la visul lor. BRAVO!

    mai , eu sunt handy(intr-un scaun cu rotile) si tare as avea nevoie de un trike,...unde mai gasesc tula sau CZ(triciclu cu motor cz sport 175 daca mai tii minte...)imi trebuie cu acte,chiar si vechi...eu am nevoie de asa ceva pt a ma putea deplasa pe drumuri publice ca de "zburdat"pe dealuri sunt satul...ceva LEGAL,...intelegi tu.daca stii ceva, chilipir ,defect sau "parasit" da-mi si mie de stire.te rog mult!

    CINE N-ARE PICIOARE ISI CAUTA MOTOARE!

    lluparo@yahoo.com

  10. ca tot e vorba de 3 roti aici ... poate stie cineva , undeva un triciclu CZ , cred ca va mai amintiti de care (pe vremea impuscatului circulau invalizii cu asa ceva , aveau motor cz sport 175)...chiar am nevoie de asa ceva eu fiind intr-un scaun cu rotile. daca stiti vreunul va rog dati-mi de stire...lluparo@yahoo.com

  11. cit de departe se poate merge cu un piaggio si? ma intereseaza pentru ca vreau sa plec la un drum mai lung, 400 km , de fapt 800 ... daca e segmentat recent ma pot aventura la o asemenea calatorie sau e bine sa mai iau cu mine si nitcai segmenti de rezerva , in cazul in care sa uzeaza astia? oricum , 800 km , ...

    Sau mai bine ma duc cu trenul?

  12. mai fratilor,...daca se apuca romanii sa faca motoarele la scuterele astea...faci ceva pe ele.Parerea mea...pentru inceput ar fi bine sa le echipeze cu motoare cit de cit de renume (piagio macar) ca asa poate s-ar mai uita cineva la ele.

    si daca e sa gindim in perspectiva...un cetatean strain,aude ca romanii fac scutere...o ia la fuga. Dar daca aude ca are motor Piagio sau altceva...poate il incearca. Si daca e fiabil,poate se vor cumpara.

    Pentru inceput e bine sa va folositi de ceva cu renume pt. a cistiga increderea clientilor,apoi sa promovati motoare fabricate in romania,dar...eu unul nu as lua ceva cu motor romanesc.Hai sa recunoastem...fabricantii romani nu respecta retetele la aliaje...adica materiale de cacao ce se uzeaza repede sau crapa.

    O idee ar fi o colaborare cu cei de la Peuget...ca tot fac scutere...

    a,...si inca ceva...daca va apucati de "treaba" , ginditi-va la vreo 2 modele,:unul mai "dotat" si mai aratos (pt. clientii cu bani si pretentii) , si unul mai "saracacios" sa-i zic asa, pentru omul de rind , pensionari, oameni cu venituri mai modeste.

    Si daca vreti sa dati lovitura,...ginditi-va la handicapati...3 roti,motor de 48-49cmc , electrodemaror,max 40 km/h , sa nu te lase la deal...Astea la comanda dar le puneti pe lista de produse.

    Eu sunt in situatie , si am o gramada de prieteni tot handy care ar avea mare nevoie de asa ceva.iti pot spune ca sigur s-ar cumpara...la un pret cit de cit rezonabil.

    Eventuala colaborare cu Inspectoratul de Stat pt. Persoane cu Dizabilitati pt. subventionarea unui procent din pret...

    Daca pe seful tau il intereseaza ideea asta eu sunt disponibil sa colaborez , eu fiind in carucior cred ca stiu cel mai bine de ce anume au nevoie cei ca mine.Am in minte o gramada de idei si solutii tehnice...si vreau sa fac ceva cu ele...

    Chiar te rog sa - mi spui si mie ce se mai intimpla.

    :lol:

     

     

     

    uite ce am facut eu dintr-un piagio ...

    ..

    post-12123-1155278478_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...